Únor 4, 201510 r Tak ještě nevím jaké to je ale určo to bude nervák jako sfiňa. Jakto že nejsi u porodu?
Únor 4, 201510 r já už si své u porodu odbyl, naposledy před 17,5 rokem ... takže teď to přenechám ostatním ... počkám si jen na výsledek
Únor 4, 201510 r 2 Malta - poprvé se s tím vždycky cárají, obzvlášť jestli to je holka - ta si dává vždycky na čas, dyk si ještě musí udělat mejkap a stíny a nafoukat ofinu...
Únor 4, 201510 r tak chlapáci ... už to konečně vím, konečně zase nastane v naší rodině éra autíček , takže vnuk Sebastian Martin, vzhledem k jeho proporcím, nešel klasicky, ale císařem ... 12:21, 4240g a 53cm
Únor 4, 201510 r Gratuluji dedo vsichni v poradku ? Musim uznat ze je to macik. Jano ma po dvou tydneh 3450 a 52 cm
Únor 4, 201510 r Libore jen se stav , 2x si prebali , 3 x pohoupe a a budes mit klid Malto , chapu že to byla slivečka co si palil jak se narodila dcera
Únor 4, 201510 r no ne úplně, slivka se tak nějak založila a jak se mi mělo narodit 1997 druhé dítě, tak nějak jsem doufal že to bude kluk ... tak jsem tehdy tchánovi (budiž mu lehká zem) slíbil, že jak to bude kluk, že jí otevřeme (tehdy tříletá). Jenže ona ač kopálista jako sviňa, to byla holka, tak se nic neotevřelo, zapíjelo se jinou a došlo na ní až teď
Únor 4, 201510 r už mi dával odkaz Jozzi na toto http://deti.bazos.cz/inzerat/42828391/Skoda-auticko-odrazedlo.php a je to přímo roomik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.