Únor 25, 201510 r Yes, jen ten úsek mezi Olomoucí a Vyškovem je otravný omezením rychlosti a pak před Brnem byl docela hustý provoz. Jinak skoro pořád 135 km/h na tempomat.
Únor 26, 201510 r ... copak mají dělat ostatní jako já s 180cm a 78kg více papat , aby jsi se při stejné výšce příblížil alespoň na dosah stovce jako já
Únor 26, 201510 r Neni tam nahodou taky takovy maly tankodrom ? Jozzi jestli myslíš mě tak ne. Tam je asi 2 roky new asfalt jen jedno místo za Novým Jíčínem na Hranice je to polátané ale díry žádné teď jsem tudy jel
Únor 26, 201510 r .... jen jedno místo za Novým Jíčínem na Hranice je to polátané ale díry žádné ... Aneb "50 odstínů šedi" ????
Únor 26, 201510 r do Polska ted jezdím často na služebky, směr Kalisz, a Radom a tam jsou cesty naštěstí fajn...
Únor 26, 201510 r Bo to jedeš po hlavnih , skus to vzit mezi dedinama , ildyz to bych nekterym krivdil , ono se to hodne v polsku spravilo , treba v kraji blizkem memu srdci čti v Podkarpackiem jsou spise luxusni ty mimo hlavni tahy, holt umej cerpat dotace
Březen 1, 201510 r Ahoj. Ja vím jake mame v polsku cesty :D V okoli mě jsou dobré cesty ale diry jsou taky. Nejhorši misto je kolem hranici s Nemeckem . Tam je 70 km k hranici panelu z betonu, který ještě Adolf stavěl . Jestli někdo má zajem to pozivam na navštěvu http://fcp.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=13202
Březen 2, 201510 r Tomus , i jak dobrze pamietam to zajebista betonowka jest od szczecina w kierunku swinka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.