jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Uz ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Dnes to bude v robote asi dlhy den,,,mozno kvoli pocasiu, vonku prijemne teplo a urcite to nikoho nelaka na nakupy, ale radsej na prechadzku :/ -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Dnes dobrá kosa... dobre že som ešte neprezul Ráno som škrabal sklo A ešte apríl zvykne byť bláznivý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 ja mám dilemu, či nevrátiť zimné. ale dnes len na skok idem do mesta a zajtra som doma, tak snáď sa to počasie umúdri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Já se hrozně těšil na cestu z práce, když v 9 ráno všude okolo bylo 15cm sněhu. Když jsem jel ve 14 hodin domů , tak bylo slunko a sníh nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 1.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Editováno: 1. Duben 2015, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 to jsou hovna na toho aprila to je hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Takové to domácí pěstování Junioři Starší dorost Dorost pospolu Juniorka PS: Ještě tady máme mladší dorost který jsem nefotil protože je malý (čerstvě přesazený) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Konečně tu byl chvíli klid a ty to tu zase začneš s rostlinkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 To víš tady to je jen o žrádle a kytkách (nebylo to tady už dlouho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Já rostlinky používám takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 To si poručila moje 15letá dcerunka. Prej "Víš, tatí, už jsme dlouho nedělali francouzský brambory a já mám na ně chuť, máma bude v práci až do večera, uděláš je když budu pomáhat?" No, tak dostala za úkol uvařit (a vychlazený oloupat) plnej hrnec erteplí, zatímco já jsem si vzal na starost kudlu a přípravu zbytku... Ten recept začíná "uvař 4 kila brambor, nakrájej na kostičky a osmaž kilo libovější anglický slaniny, posekej na jemno půl kila cibule, na nudličky půl kila zelený papriky, přidej půlkilovou plechovku sterilovanýho hrášku..." Pekáč je největší co se v běžným železářství prodává, do trouby ho musím strkat úhlopříčně aby se vůbec vešel. Jak vidno, byl vrchovatej - a dojídal se druhej den k obědu, k večeři už nezbylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 no za mě by tam nemusel být ten hrášek , jinak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Francouzi by spáchali hromadně harakiri [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Ekkar_z_Bastlírny : Konečne čítam o anglickej slanine a zdravom jedle. Losky83 : U nás neviem či aj v ČR predávajú parížsky šalát ( vylepšený vlašský ). Z toho by Parížania tiež asi končili u Chocholouška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 To máš to samý s "ruským vejcem" - to taky žádnej Rus nezná ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Byla to legrace, tak nemusíte všichni jmenovat podobná jídla [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Jdu si pro inspiraci a pro nápad, potřebuju přes víkend vymyslet slogan na novou Fabii, bude to reklamní spot v místním rádiu, bude ten slogan na konci, nic dlouhého, ale zase nějakým způsobem nápadité a chytlavé, beru jakékoliv typy a nápady, diskuze otevřená k tématu, tak šup pánové, ukažte svoje umělecké srdce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Kolik platíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Kupte Fabii, nebudete mít žádnou fobii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.