Březen 29, 201510 r Dnes to bude v robote asi dlhy den,,,mozno kvoli pocasiu, vonku prijemne teplo a urcite to nikoho nelaka na nakupy, ale radsej na prechadzku :/ -- Z mobilu
Březen 31, 201510 r Dnes dobrá kosa... dobre že som ešte neprezul Ráno som škrabal sklo A ešte apríl zvykne byť bláznivý...
Březen 31, 201510 r ja mám dilemu, či nevrátiť zimné. ale dnes len na skok idem do mesta a zajtra som doma, tak snáď sa to počasie umúdri
Březen 31, 201510 r Já se hrozně těšil na cestu z práce, když v 9 ráno všude okolo bylo 15cm sněhu. Když jsem jel ve 14 hodin domů , tak bylo slunko a sníh nikde
Duben 8, 201510 r Takové to domácí pěstování Junioři Starší dorost Dorost pospolu Juniorka PS: Ještě tady máme mladší dorost který jsem nefotil protože je malý (čerstvě přesazený)
Duben 8, 201510 r To si poručila moje 15letá dcerunka. Prej "Víš, tatí, už jsme dlouho nedělali francouzský brambory a já mám na ně chuť, máma bude v práci až do večera, uděláš je když budu pomáhat?" No, tak dostala za úkol uvařit (a vychlazený oloupat) plnej hrnec erteplí, zatímco já jsem si vzal na starost kudlu a přípravu zbytku... Ten recept začíná "uvař 4 kila brambor, nakrájej na kostičky a osmaž kilo libovější anglický slaniny, posekej na jemno půl kila cibule, na nudličky půl kila zelený papriky, přidej půlkilovou plechovku sterilovanýho hrášku..." Pekáč je největší co se v běžným železářství prodává, do trouby ho musím strkat úhlopříčně aby se vůbec vešel. Jak vidno, byl vrchovatej - a dojídal se druhej den k obědu, k večeři už nezbylo...
Duben 9, 201510 r Ekkar_z_Bastlírny : Konečne čítam o anglickej slanine a zdravom jedle. Losky83 : U nás neviem či aj v ČR predávajú parížsky šalát ( vylepšený vlašský ). Z toho by Parížania tiež asi končili u Chocholouška.
Duben 10, 201510 r Jdu si pro inspiraci a pro nápad, potřebuju přes víkend vymyslet slogan na novou Fabii, bude to reklamní spot v místním rádiu, bude ten slogan na konci, nic dlouhého, ale zase nějakým způsobem nápadité a chytlavé, beru jakékoliv typy a nápady, diskuze otevřená k tématu, tak šup pánové, ukažte svoje umělecké srdce :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.