Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

dnes v 12:05 se mi narodil syn Vojtíšek - 50 cm, 2960 g, je to náš poklad :)

jééé, gratulace to bych chtěl zažít.

Dandisan - congratulations, množit se musíme, jinak nás cikáni s musulmánama převálcujou.

Voice - snaž se, píchej jak zrzavej pes, třeba se ti to taky zadaří  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

Gratulace :)

Díky chlapi. Bylo to tak rychlý ze jsem se ani nestačil rozkoukat a byl malý venku a už mi ležel na hrudi. To bylo fakt suprovy :-))

Gratulacie :)

Díky wirer

Dandisan-též se přidávám ke gratulantum,tak ať roste a dělá rodičum jen samé radosti s4375.gif

kucí,kdyby měl někdo na prodej origo radio viz fota dejte vědět,cena tak do 1000kč,popřípadě mužu vyměnit za origo z Octavie.Něco na Bazoši a aukru je,ale nejdřív skusím tu naši škodováckou bandu.

post-86-0-52533100-1430852913_thumb.jpgpost-86-0-77431800-1430852899_thumb.jpg

na výměnu nebo na prodej

post-86-0-11615800-1430852919_thumb.jpg

děkuji Vlasto, byl jsem se na něj podívat znovu po práci a spinkal a dělal při tom takový grimasy, že jsem se až smál :D

Dandisan, gratulace, mám to teď podobně s vnoučkem, včera měl 3 měsíce :kol-47:

Díky Malto. Když to shrnu, tak se tady narodili sami kluci zatím. Jozzi, ty, já... :))

tak u mě to byla povinost, mám dvě holky, takže už chci konečně kupovat ty autíčka :kol-135:

Tak jsi na tom úplně stejně jako táta přítelkyně. Má 2 dcery, starší má holku, takže pro něj vnučka a až my mu dali prvního vnuka :) však s ním už má taky plány :D

to já taky :kol-28: , onehdá jak byl u nás a zrovna dával flašku ... mu říkám, nic Sebulo, do modráků a jdeme na auto :kol-28:

Tak jsem si je dneska přivezl z porodnice. Malej cestou začal brečet, jen co jsme vjeli na kostky tak přestal. Recept na to jak ho uspat :) bude mít rád auto :)

Gratuluju, ty ono to neni tym autem, spunfi milunuou jakekoli jezdeni, posledne z krize jsem hodil fazola v vajcu do kolecek a pulkilometre spal jak dudek :)

jj, i náš Seba se uklidní v autě, když všechno ostatní selže :kol-28:

Díky Jozzi. ...Vojtíšek dostal nahamat a celou dobu teď spinka. Jen se prevaluje a hodí nějakou grimasy :D

ještě fotečka :)

post-5189-0-11351300-1431199536_thumb.jppost-5189-0-66998600-1431199628_thumb.jp

Upraveno od Dandisan

...

Upraveno od Effendi

Šikulka.

To je dupny fazol :)

jj, i náš Seba se uklidní v autě, když všechno ostatní selže :kol-28:

Jo, tohle znám taky - u obou. Sotva se u auta otočily kola, bylo to jak povel medvědům k zimnímu spánku - vytuhli jak štolverk... A pak se přijelo s kočárem do baráku před byt, cvaknuly dveře u vejtahu - a ta sfiňa sousedovic jezevčice se rozeřvala jak prokopnutá kráva...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.