Květen 5, 201510 r Dandisan - congratulations, množit se musíme, jinak nás cikáni s musulmánama převálcujou. Voice - snaž se, píchej jak zrzavej pes, třeba se ti to taky zadaří
Květen 5, 201510 r Díky chlapi. Bylo to tak rychlý ze jsem se ani nestačil rozkoukat a byl malý venku a už mi ležel na hrudi. To bylo fakt suprovy :-))
Květen 5, 201510 r Dandisan-též se přidávám ke gratulantum,tak ať roste a dělá rodičum jen samé radosti
Květen 5, 201510 r kucí,kdyby měl někdo na prodej origo radio viz fota dejte vědět,cena tak do 1000kč,popřípadě mužu vyměnit za origo z Octavie.Něco na Bazoši a aukru je,ale nejdřív skusím tu naši škodováckou bandu. na výměnu nebo na prodej
Květen 5, 201510 r děkuji Vlasto, byl jsem se na něj podívat znovu po práci a spinkal a dělal při tom takový grimasy, že jsem se až smál
Květen 5, 201510 r Díky Malto. Když to shrnu, tak se tady narodili sami kluci zatím. Jozzi, ty, já... )
Květen 5, 201510 r tak u mě to byla povinost, mám dvě holky, takže už chci konečně kupovat ty autíčka
Květen 5, 201510 r Tak jsi na tom úplně stejně jako táta přítelkyně. Má 2 dcery, starší má holku, takže pro něj vnučka a až my mu dali prvního vnuka však s ním už má taky plány
Květen 6, 201510 r to já taky , onehdá jak byl u nás a zrovna dával flašku ... mu říkám, nic Sebulo, do modráků a jdeme na auto
Květen 9, 201510 r Tak jsem si je dneska přivezl z porodnice. Malej cestou začal brečet, jen co jsme vjeli na kostky tak přestal. Recept na to jak ho uspat bude mít rád auto
Květen 9, 201510 r Gratuluju, ty ono to neni tym autem, spunfi milunuou jakekoli jezdeni, posledne z krize jsem hodil fazola v vajcu do kolecek a pulkilometre spal jak dudek
Květen 9, 201510 r Díky Jozzi. ...Vojtíšek dostal nahamat a celou dobu teď spinka. Jen se prevaluje a hodí nějakou grimasy
Květen 10, 201510 r jj, i náš Seba se uklidní v autě, když všechno ostatní selže Jo, tohle znám taky - u obou. Sotva se u auta otočily kola, bylo to jak povel medvědům k zimnímu spánku - vytuhli jak štolverk... A pak se přijelo s kočárem do baráku před byt, cvaknuly dveře u vejtahu - a ta sfiňa sousedovic jezevčice se rozeřvala jak prokopnutá kráva...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.