Dandisan Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 dnes v 12:05 se mi narodil syn Vojtíšek - 50 cm, 2960 g, je to náš poklad 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 jééé, gratulace to bych chtěl zažít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Dandisan - congratulations, množit se musíme, jinak nás cikáni s musulmánama převálcujou. Voice - snaž se, píchej jak zrzavej pes, třeba se ti to taky zadaří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Díky chlapi. Bylo to tak rychlý ze jsem se ani nestačil rozkoukat a byl malý venku a už mi ležel na hrudi. To bylo fakt suprovy :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Gratulacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Díky wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Dandisan-též se přidávám ke gratulantum,tak ať roste a dělá rodičum jen samé radosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 kucí,kdyby měl někdo na prodej origo radio viz fota dejte vědět,cena tak do 1000kč,popřípadě mužu vyměnit za origo z Octavie.Něco na Bazoši a aukru je,ale nejdřív skusím tu naši škodováckou bandu. na výměnu nebo na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 děkuji Vlasto, byl jsem se na něj podívat znovu po práci a spinkal a dělal při tom takový grimasy, že jsem se až smál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Dandisan, gratulace, mám to teď podobně s vnoučkem, včera měl 3 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Díky Malto. Když to shrnu, tak se tady narodili sami kluci zatím. Jozzi, ty, já... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 tak u mě to byla povinost, mám dvě holky, takže už chci konečně kupovat ty autíčka 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Tak jsi na tom úplně stejně jako táta přítelkyně. Má 2 dcery, starší má holku, takže pro něj vnučka a až my mu dali prvního vnuka však s ním už má taky plány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 to já taky , onehdá jak byl u nás a zrovna dával flašku ... mu říkám, nic Sebulo, do modráků a jdeme na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Tak jsem si je dneska přivezl z porodnice. Malej cestou začal brečet, jen co jsme vjeli na kostky tak přestal. Recept na to jak ho uspat bude mít rád auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Gratuluju, ty ono to neni tym autem, spunfi milunuou jakekoli jezdeni, posledne z krize jsem hodil fazola v vajcu do kolecek a pulkilometre spal jak dudek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 jj, i náš Seba se uklidní v autě, když všechno ostatní selže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Díky Jozzi. ...Vojtíšek dostal nahamat a celou dobu teď spinka. Jen se prevaluje a hodí nějakou grimasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) ještě fotečka Editováno: 9. Květen 2015, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 (editace) ... Editováno: 10. Květen 2015, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Šikulka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 To je dupny fazol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 kluk jak buk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 jj, i náš Seba se uklidní v autě, když všechno ostatní selže Jo, tohle znám taky - u obou. Sotva se u auta otočily kola, bylo to jak povel medvědům k zimnímu spánku - vytuhli jak štolverk... A pak se přijelo s kočárem do baráku před byt, cvaknuly dveře u vejtahu - a ta sfiňa sousedovic jezevčice se rozeřvala jak prokopnutá kráva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.