modrazem Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 U většiny aut jsou osvědčené motory minulostí.Emise dělají svoje.VW půjde tou samou cestou,pokud ne stratí zákazníky a možná, že už mu to dochází a proto takto reaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 brej čír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Nazdar Čerti, jak jde život? Člověče, tebe tady potkat, to je málem zázrak přírody! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 vid nj už to tu tak nefrčí jako dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 No prave, ja jsem odjetej na dovcu uplne do pryc a nikdo sem nechodi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 kam ses odjel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 je na hotelu Akassia Lti v Marsha Alam v Egyptě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 jako fakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 jasně že jo http://forum.skodahome.cz/topic/36061-lampáreň-plynáreň-žlčáreň/?p=2072930 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 čau ..asi po sto letech..kluci...vy co máte roomstříka....jelikož už jsem začal vozit kočárek.....tak z toho nejsem moc nadšený...máme klasickej s otáčecíme předníma kolečkama....+korbu....ale nějak to normálně srovnat v kufru je problém...:-)nemáte nějaké fotky jak to vozíte vy v kufru roomstříka?:-)dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 No vim asi o jednom kdo tu daval foky kocarku v kufru tak to to snad pomuze. http://forum.skodahome.cz/topic/131571-bo-room-for-more/?p=2013045 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 jojo dík:-)taky jsem o něm věděl..ale až ty jsi ho připoměl...no jsme rád že tam nemám místo jen já skorožádné:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) Já mám výhodu - kočárek jsem odvozil v šáde a ve formanu, do Drobečka už se přecházelo jen s podsedákama na zadních sedadlech ... Ale zeptat se můžeš Malty (mod od plynařů v sekci Fábule I) = ten má aktuálně tuším snad půlročního vnuka - a rooma vlastní taky, tak on by mohl vědět jak a kam s kočárkem v roomu ... Editováno: 3. Srpen 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 hele Miro, nevím co máš za kočárek, ale já když posunul sedačky dopředu, tak mi vanička vlezla i podélně po směru jízdy edit: možná jsem to i fotil, nejsem si teď jist, ale zkusím zítra pohledat, teda pokud je to ještě aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Hezký léto Všem,já mám po dovče,Džunda najel něco přes 1200km,dokonce měl i kola na střeše,ale až je tam asi nikdy mít nebude,kámoš co byl s náma měl nosič na tažným a to je dobrá vychytávka ,takže budu pořizovat též,žádný tahání kol na horu a montění kol.Nějaký fotečky dám pak ke mně,ale normálně jsem si zapoměl Džundu naloženýho vyfotit,furt jsem to chtěl udělat až jsem na to zapoměl. Jenom se zeptám,jestli nemá někdo doma pravý přední světlo na FI(u spolujezdce),ikdyž jsem ho už měnil tak opět zmatnělo,zatímco druhé drží,obal a vnitřek nemusí být v pořádku,hlavně sklo aby bylo pěkné čiré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Na kouli je nosič asi fajn ale prostě když vezmu 4 kola a plný kufr tak to auto vzadu musí sedět na dorazech a to je teda hnus a super komfort (nehledě na osilňování). Myslím že když to člověk rozloží i na střechu není to taková tragédie... Nakládání kol je pohodlnější na kouli to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Chlapi: někdo kdo má dvojkovou Fabii tady? Potřebuju pár info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Galvi má dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Vepředu jak jsou mlhovky mi tam chybi takovy ty záslepky.Nevite kde by se dali objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Zkusil bych vrakáč případně bych zašel do Škoda servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Diky musim pohledat co to je za čislo dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Nz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 FL nebo předface? Můžu se na to podívat do Etky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 2009 červen. předFL.A víš co mám na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 No to nevím, ale to snad brzy zjistíme. Je to na tomto obrázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.