spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Teda co včera po 17 spadlo vody to bylo neuvěřitelný,nebyl rozdíl mezi chodníkem a silnicí.Takovou bouřku s takovým množstvím vody tedy dlouho nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Brý ránko Brno taky docela solidní, ale ta předevčírem byla větší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 no to co bylo včera tak min 10 let nic takovýho jsem nezažil,opravdu šílenej příval vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 a nejlepší bylo to,že když jsem došel domů tak nešla elektrika,takže jsem šel v 20,30 spát....takhle brzo jsem taky nešel ani nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 To já zase klasicky díky jedné uživatelce fora asi tak o půl druhý ráno, možná pozděj, čas přesný už nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 brej den 2x veneček +2 x větrník jedno kafčoo ... labuuuž .)) jak se mame ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 To já zase klasicky díky jedné uživatelce fora asi tak o půl druhý ráno, možná pozděj, čas přesný už nevím.. hmm asi tuším která to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 brej den 2x veneček +2 x větrník jedno kafčoo ... labuuuž .)) jak se mame ?? nazdar,taky bych si dal věneček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 To já zase klasicky díky jedné uživatelce fora asi tak o půl druhý ráno, možná pozděj, čas přesný už nevím.. Heee zase dlouhy milenecky hadky jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Ondro co naše mise ?? Už máš nafoceno ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Ondro co naše mise ?? Už máš nafoceno ?? jsem ještě nebyl ale co bychom neudělali pro Standu že?? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 jsem ještě nebyl ale co bychom neudělali pro Standu že?? lol Přemyšlel sem co bych přidal do směsy , abych to trošku vytunil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Heee zase dlouhy milenecky hadky jo ?? :kol-98: :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 dobrý hnusný rano...dneska sem se vyspal na h..o tak se všem odměnim tak že budu pěkně protivnej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Přemyšlel sem co bych přidal do směsy , abych to trošku vytunil no u mě docela zabírá třebas kukuřice,budež to mít takový pestrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Racos : pešek, ja se taky prevaloval jak prase v chlive ... sem nejakej pretazenej ( pritom prace zadna ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Heee zase dlouhy milenecky hadky jo ?? Spíše naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 hmm asi tuším která to bude Nebud si tak jistej lol žanetka to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 No to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 ( pritom prace zadna ) Si ještě stěžuj voe lol Neprohodíme si to..? Ty student, já pracant za tvých podmínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 No to je hnus Coooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Dado by te to nebavilo Brat prachy za celej den stravenej na foru Ad2 to mecheche je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Racos : pešek, ja se taky prevaloval jak prase v chlive ... sem nejakej pretazenej ( pritom prace zadna ) asi tak od šesti se převaluju a furt se budim .... hruza všechno mě akorat bolí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 asi tak od šesti se převaluju a furt se budim .... hruza všechno mě akorat bolí..... Tak tak ... budim se kazdou hodinu min. jednou... přetaženej no .. nebo ja nevim, že by světlem to bylo fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 asi jo...a to sem měl v planu chrnět aspon do 11hod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.