dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 zajdi do obchodu a nevotravuj s tím v hospodě Se ptám ne Než abych se zvedal a šel do obchodu, tak se prvně poptám esli ho někdo nemá a pak kdyžtak pojedu do obchodu no A to to rovnou vezmu i v kombinaci pro ty boty atd, takže to mám naplánovaný pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 raca: vídej z dovolené, škoda že ty louny nevyšly, že sem je enjel třebas tenhle týden.. Plánuju se určitě ještě ukázat, ale hodně to záleží, jestli budu pozvanej.. A zatím mi Adélka na meilíka nereaguje.. I dkyž jak jsem se dozvěděl od její ségry, nic nenormálního, že se čeká i týden an odpověd na smsku to máš celkem daleko jezdit 250km kvuli.. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 on byl jel i světa kraj..viď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Dádo že se na to nevysereš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Sem nejakej linej asi dneska obed bude muset prijit ke me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to máš celkem daleko jezdit 250km kvuli.. .. hele ne, je to kamarádka z dětství a jako fakt úplně v pohodě holka (ale to bude možná tím, že sme se tak dlouho neviděli) on byl jel i světa kraj..viď.. a to zase joooo, ale záleží jak kvůli komu Dádo že se na to nevysereš !!! Děkuji, fekál není nic pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Dádo že se na to nevysereš !!! on je i na tyhle praktiky?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to ja bych taky žral jak svina ,ale musíme udělat nějakej nakup protože takhle vybílenou lednici u nás sem už dlouho neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Sem nejakej linej asi dneska obed bude muset prijit ke me Objednej pizzu jako já poslal jsem pro ní máti a když volala tak jsem jí řekl, at ještě koupí něco v tesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 on je i na tyhle praktiky?.... fajnšmekr přes kaviarek??? to snad nééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to ja bych taky žral jak svina ,ale musíme udělat nějakej nakup protože takhle vybílenou lednici u nás sem už dlouho neviděl Stav se k nám.. tu je furt něco a když máti dojede, tak se diví jakto, že toho je v ledničce tolik, že jsem nic nesnědl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Objednej pizzu jako já poslal jsem pro ní máti a když volala tak jsem jí řekl, at ještě koupí něco v tesku no tak tebe bych chtěl mít doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 on je i na tyhle praktiky?.... Riikal ze jo , vsak uvidime v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 on je i na tyhle praktiky?.... fajnšmekr přes kaviarek??? to snad nééé... Néééééééééééé, chlapi neblbnětéééééééééééé :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 fajnšmekr přes kaviarek??? to snad nééé... no snad se nám k tomu vyjádří....kluk jedem sexuchtivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Riikal ze jo , vsak uvidime v sobotu Ty pudeš ty pudeš :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 mel sem to v planu , ale mam usebe jen petitalir , a to ten picmuch co roznaci pizzu vzivote nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 už se perou...to bude sraz,...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 mel sem to v planu , ale mam usebe jen petitalir , a to ten picmuch co roznaci pizzu vzivote nevidel kecáš..ty taky ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 no snad se nám k tomu vyjádří....kluk jedem sexuchtivej Už jsem se snad vyjádřil I dkyž tady to bude překroucený stejně proti mě.. tak že se vůbec snažím Aspoň to tu chvilku ožije a to je hlavní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 mam usebe jen petitalir , Já ti rozměním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Kam bych chodil , ja to videt nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Riikal ze jo , vsak uvidime v sobotu copa copa něco se chystá?? Néééééééééééé, chlapi neblbnětéééééééééééé uf sem si oddych ... němce zrovná nemam v oblibě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 sraz v HK ......mega akce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Raco : malá party v HK , bude tam spousta obnazenejch chlapiku behat po fotbalaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.