raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 koukám, že se to tady celkem rozjelo ahoj stando....tady je vidět že když tu není racíček tak je tzo tu slabší ale už mam po dovoleny tak se tu čas od času ukážu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 V obyčejný ulici jak jsou rodinný baráčky jooo tak to už vim kde nejspíš je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 tak ty jsi přišel a na mě akorát čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to se máš...já teda budu doma do 14.7 ale pak už zase nastup do práce :-((((....chystáš se někam???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 pojedu s přítelkyní do Strakonic na dětský tábor a pak ke kámošovi na chalupu na hory. a kde jsi byl ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a sakra bude z tebe páán vychovatel????tak bacha na čerstvý 14-ky :-)))) to je o klepeta :-))))))...mi sme byli v beskydech u Velkych karlovic hned u hranic se slovenskem a celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Raco : 14 ky joo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 ty už mě nechtěj :-)))))....ono je to kolikrat i blbě poznat že ještě nemaj š....í řidíčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 neboj, to jde mimo mě, budu mít stalý přísun tekutin a budu tam mít sebou herečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a nezapomen na studenou sprchu a frotéé ručníky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 neboj, mám vše sbaleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a nezapomen na studenou sprchu a frotéé ručníky :-) ?? že by nějakááá inovace o kteréé nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zduř chlopi.řešíte něco konstruktivního? Krom 14tek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a co asi, pane chytrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No že bych se přidal,ale 14tky nejsou moje hoby Ale měl bych na Standiska prosbičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 coapk potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jestli můžu být tak smělý,prý bys mi mohl udělat hezký popisek pod fotku jako máš ty a kucíí tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to si musis u standy zaslouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a žes mi to zrovna ty poradil Ale já su hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 smělý být můžeš copak by jsi tam chtěl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a žes mi to zrovna ty poradil Ale já su hodnej jááá nic za me to odmakal máára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Tak třeba moje oblíbené heslo MODRÁ JE DOBRÁ A dalo by se vymazat to varování dole?Ono se mi to tam nelíbí a navíc už to neplatí Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Modrák Nic pááni mažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 dyť tam žádný varování nemáš a vidíš ho jen ty a A/M, tohle tam má každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jsem to ale trdlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.