raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 nešpehuj Marku a přidej se marek zase včera fnukal opět si změnil podpis tak asi trucuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tak za volantem to je jiny..já jen kdybych si třeba ulevil do ženskyho přírození tak abys neutrpěla nějaky šok.... hmmm tak to bud v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoj Dádo, pssst jsem přeci tajnej Ježiš, já zapomněl, to musíš oznámit 30dnů předem :smich: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Acha AAA pojištění, dej vědět ZUzy, co z toho vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 hmmm tak to bud v klidu uf se si do p.. a nejde mi to přes pusu to je jako s prděním taky si neprdnu před jinou pani než tou co mam doma...sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Acha AAA pojištění, dej vědět ZUzy, co z toho vyleze ještě není 22 h , jinak bych ti řekla co z toho vyleze za ******* nandám v uterý nové pneušky,projedu to a jestli to bude vydávat opět ty zvuky,tak holt vnitřní deratizace musí počkat a budu hledat servis.. by se z toho jeden p****** jojo vím ještě není 22h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 no kde jsou ty krasny hovory o hovnech blití sraní a souložení třikrat bez vyndání.....ted jen co bylo k obědu co bude k večeři a jestli neprší.... bože, jak tu můžete přežívat bez tak hodnotných a užitečných témat? koukám že to tu chce nastolit nový pravidla...tohle je přeci hospoda a néé kurz vaření, nebo slušnýho chování dáda: jasný 30 dní předem, samozřejmě písemně a s příslušným razítkem mimochodem, jak dopadl bratr tenkrát, po jízdě v bouřce..dojel vpohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Koukám a nestačím se divit...... změnil jsem lokál......značku piva...časem i značku vozu........čerpací stanici.......kamarády........prostě tak nějak jsem teď zcela v pohodě a klídku..bez stresu......manželku si ale nechávám i svojí práci.....rýsuje se totiž zvýšení platu a i nová funkce...... ale občas sem nakouknu mezi dveře..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ještě není 22 h , jinak bych ti řekla co z toho vyleze za *******nandám v uterý nové pneušky,projedu to a jestli to bude vydávat opět ty zvuky,tak holt vnitřní deratizace musí počkat a budu hledat servis.. by se z toho jeden p****** jojo vím ještě není 22h ahoj Zuzko, tady se na 22 hod nehraje, tady jsi v hospodě, takže když z toho hovno vyleze, tak to tak i můžeš napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 bože, jak tu můžete přežívat bez tak hodnotných a užitečných témat? koukám že to tu chce nastolit nový pravidla...tohle je přeci hospoda a néé kurz vaření, nebo slušnýho chování no honzo je to fakt divny...taky sem radši dneska dopoledne nic nepsal ....zvladnu s bídou párky tak by nějakej přinos asi nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoj Zuzko, tady se na 22 hod nehraje, tady jsi v hospodě, takže když z toho hovno vyleze, tak to tak i můžeš napsat to je fakt,dneska jsem zralá na flašku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoj Zuzko, tady se na 22 hod nehraje, tady jsi v hospodě, takže když z toho hovno vyleze, tak to tak i můžeš napsat tak tak a ani prd kvuli tomu nezarazim..prostě když to přijde tak je jedno v kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Kibi: hlásím, že dojel v pohodě. Nic neříkal, vypadal kompletní a autu zatím taky viditelně nic není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 to je fakt,dneska jsem zralá na flašku.. sakra ja nehrál flašku ani nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 to je fakt,dneska jsem zralá na flašku.. Dáme si spolu, co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Koukám a nestačím se divit......změnil jsem lokál......značku piva...časem i značku vozu........čerpací stanici.......kamarády........prostě tak nějak jsem teď zcela v pohodě a klídku..bez stresu......manželku si ale nechávám i svojí práci.....rýsuje se totiž zvýšení platu a i nová funkce...... ale občas sem nakouknu mezi dveře..... co to co to, že by bylo na Karlovarsku dneska tak horko a Mára dostal úpal....nerejpej rejpavče a radši si přisedni, nechám ti natočit kolu do kelímku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Ty vole krásný blesky, asi vytáhnu stativ a budu fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 co to co to, že by bylo na Karlovarsku dneska tak horko a Mára dostal úpal....nerejpej rejpavče a radši si přisedni, nechám ti natočit kolu do kelímku tak na to sem zvědavej včera byl zralej na to abych sed do auta a přives sem mu milku....fnukal jak mimino...a zagorkoval jako nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jinak kamoška na mě dneska vyblafla, že jedem do Chebu.. že tam chce psa.. super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tak tak a ani prd kvuli tomu nezarazim..prostě když to přijde tak je jedno v kolik ale to bys zrovna mohl Jindro, už jen kvůli nám...kamarádům...když si vzpomenu co pojídáš, tak si myslím že by jsi pak už ani kamarády mít nemusel dáda: tak hlavně že přežil...a auto taky, tak zas tak nezodpovědnej není Zuzka: co to, že na flašu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jinak kamoška na mě dneska vyblafla, že jedem do Chebu.. že tam chce psa.. super to bych byl odvařenej trmacet se z brna do chebu..ale co bys za vyblaf....(už zase začínam-hruza) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jinak kamoška mě dneska vyblafla.. super ale notak dádo, všecko vědět nemusíme dlouho to tu nebylo, to sem nemohl nechat být jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ale to bys zrovna mohl Jindro, už jen kvůli nám...kamarádům...když si vzpomenu co pojídáš, tak si myslím že by jsi pak už ani kamarády mít nemusel znaš to lepší jeden prd než deset doktoru....tak než si nechat vyvalit bok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 TAk jo, nic nepovím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.