dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 U vás vítáte chlebem a solí,u nás jináč Ty to ani nevím, všude teda byli pohostinější Co je u vás, co já vím slivka a víno je ještě níž pod náma.. a možná lehce Hanácko, ale co v důlní oblasti nefím Jinak v tom baráku byla dole prodejna hudebnin, naposled tam myslím byli mobily, co ej tam ted, netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 obojí tam je.Tak jestli budeš parkovat před hudebninama,tak si tě vohlídám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jinak u nás dostaneš kilof a fáračky a šup pod zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 JEro, já myslím, že to je dobře, třebas se přidáš do debaty o ničem KDyž sem viděl, že píšeš, chtěl sem napsat, co pak nám píšeš pěkného.. Fabiatici co vím jsou tady a někteří vlezlí i na OC jenom kvůli pár lidem co kecali i tady v hospodě a tak.. A pak klasičtí přeběhlící.. Jinak dneska nic moc no obálka s modrým pruhem ve schránce.. Dobra tedy ) chvili budu poslouchat ,treba se chytnu : ) No ,ale my je stahnem nazpatek pacholky..,, U me jinac pracovni(hnusne parne) leto ,, navic cekam rodinu takze toho letos bude trosku vic ... ,jinac ,zdravi zatim sklouzi tak si nestezuju : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jinak u nás dostaneš kilof a fáračky a šup pod zem Tam sem už byl ale další "exkurzi" alias šichtu mi bohužel strýc se svýma konexema nedokázal zařídit, po tý jak se to zprivatizovalo a spol.. Ale možná by mi něco domluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 TAkže pitrysu tím mě nedostaneš lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 obojí tam je.Tak jestli budeš parkovat před hudebninama,tak si tě vohlídám PArkuji spíše za rohem, kolmo na to, jakoby čumákem do "parku", nebo v průjezdu nebo jak to nazvat nebo přímo u té policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jero a udej jaké že to zaměstnání provozuješ.. Hehe začalo zase pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tak nic no.verbovat tě nebudu,ještě by se ti tam zalíbilo I když já bych do ďury nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jero a udej jaké že to zaměstnání provozuješ..Hehe začalo zase pršet Rozjizdim firmu v polsku ,,obchoduju s pouzitymi fritovacimi oleji,ktere se pak spracovavaj na biopalivo .,, je toho hodne docela,prazdniny zacinaj ,hodne se vari a smazi,takze se tam musim jako novacek na trhu vecpat : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 pitrys: náhodou je to zajímavý ale je to fakt zážitek.. Zálíbilo, nezalíbilo.. co víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 no v tom rohovém vchodě bydlí kolega.Ke komu tam jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Rozjizdim firmu v polsku ,,obchoduju s pouzitymi fritovacimi oleji,ktere se pak spracovavaj na biopalivo .,, je toho hodne docela,prazdniny zacinaj ,hodne se vari a smazi,takze se tam musim jako novacek na trhu vecpat : ) Ty, promin, neber si to osobně, ale říct mi to někdo osobně asi se směju :smich: ale vím, že to je realita a má to asi i budoucnost Dyt ?C donald to tak již nějaký ty léta dělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 no v tom rohovém vchodě bydlí kolega.Ke komu tam jedeš? Teta a strýc sestra od babičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jména,čísla kont,rodná čísla..honem sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Ty, promin, neber si to osobně, ale říct mi to někdo osobně asi se směju :smich: ale vím, že to je realita a má to asi i budoucnost Dyt ?C donald to tak již nějaký ty léta dělá.. Jj,taky kdyz jsem to prve slysel tak mi to prislo divny ) .., normalne byhcdo toho nesel ,ale kdyz se to rozjede dobre,bude to docela vpohode.., hlavne po financni strance .,, Jinac to chapu ,hdne mych znamych o tomhle treba vubec neslysela .., proto to delam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jména,čísla kont,rodná čísla..honem sem Mě to bylo jasný :smich: co chceš lol možná přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jero: já o tom slyšel už dávno a znám to.. ale seš první o kom vím, že něco tkaového opravdu dělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Si dělám prdel woe.Já budu rád ,když mi výjde ten sraz 3.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Si dělám prdel woe.Já budu rád ,když mi výjde ten sraz 3.8. TAk to si zase děláš ty prdel ze mě ne? !! Ale pokud je to takhle, tak můžem zajít na pivko či jen tak pokec kdykoliv já tam budu tak ty 2,3 dny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jero a jinak nic víc neděláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Já sice pivo nepiju,ale to by nevadilo.Spíš jde o to kam pojedem když mám tu dovolenou a od kdy do kdy.to se rozhodne na poslední Chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Ajoooo, takhle vlastně no to já zase u vás budu do sebe lít Radka s Ostravara po škopkách.. strýc jak moc nemůže chodit, tak na odpo na pivko semnou jde vždycky rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 třeba přes cestu do Kriváňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jero a jinak nic víc neděláš? tedko se zameruju hlavne na tenhleten job,ale jinac k tomu jeste nabytkarina,elektrikarina,..atd.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.