pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Takže Ferda mravenec,práce všeho druhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 třeba přes cestu do Kriváňa co to? to je Karviná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tedko se zameruju hlavne na tenhleten job,ale jinac k tomu jeste nabytkarina,elektrikarina,..atd.., Achaaa, nic pro mě, možná tak ta elektrikařina, ale na škole sme neměli 50ku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 No naproti přes cestu(vedle kultůráku )je hospoda Kriváň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jinak ,když už sem jedeš,nemáš tam něco na Fabču,co by se mi šiklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 pitrys myslíš jako díly? já mám akorátně vag jestli je potřeba ten asi budu brát páč ten kablík navíc není zátěž a NB si brt budu kvůli netu asi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Co se dílů týče, tak to nemám asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Káblík mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak v otm případě ti asi nemám co nabídnout.. Já se ani prodejem nebo tak ničeho nezabývám.. Jo mám sedačky z O2ky, jestli je chceš vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 A pak leda výfuk, tempomat, sedačky, ale všecko z OIIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 nejsem S-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 A co vlastně živí tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 TY mě? ani ti vlastne nevím, stát jaksi už nějak ne.. peníze mám zatím, tak to moc neřeším.. a sem tam vezmu nějakou tu brigošku. Pokud ale mám odpovědět uceleně, živí mě IT. Jsem student Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jo študáci těm je hel,kámoš nedávno promoval,tak je z něho inža.Ale dálkově při práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Hele ono není zatím kam spichat, když mi to platí stát Ale má to své pro i proti dálkový studium.. lepší je teda podle mě kombinované..páč to má člověk status studenta.. je jasné, že 40ti letýmu pracujícímu člověku to už je k ničemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Bať bať.No nic valím do lužka.Tak zatím. Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Měj se, brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Dobré modré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Bré ráno, koukám zákaz debat nad obědem a počasí, přidala bych tam ještě zvířata, ne, těch sme taky se Zuzkou probílali dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 dobrý dobrý...jakej zákaz nic takového :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Hlásím příchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 dobrý dobrý...jakej zákaz nic takového :-))))) Ticho pane lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Ticho pane a proč???? co bude k obědu???, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.