Červenec 23, 200916 r tedko se zameruju hlavne na tenhleten job,ale jinac k tomu jeste nabytkarina,elektrikarina,..atd.., Achaaa, nic pro mě, možná tak ta elektrikařina, ale na škole sme neměli 50ku..
Červenec 23, 200916 r pitrys myslíš jako díly? já mám akorátně vag jestli je potřeba ten asi budu brát páč ten kablík navíc není zátěž a NB si brt budu kvůli netu asi..
Červenec 23, 200916 r Tak v otm případě ti asi nemám co nabídnout.. Já se ani prodejem nebo tak ničeho nezabývám.. Jo mám sedačky z O2ky, jestli je chceš vyměnit
Červenec 23, 200916 r TY mě? ani ti vlastne nevím, stát jaksi už nějak ne.. peníze mám zatím, tak to moc neřeším.. a sem tam vezmu nějakou tu brigošku. Pokud ale mám odpovědět uceleně, živí mě IT. Jsem student
Červenec 23, 200916 r Jo študáci těm je hel,kámoš nedávno promoval,tak je z něho inža.Ale dálkově při práci
Červenec 23, 200916 r Hele ono není zatím kam spichat, když mi to platí stát Ale má to své pro i proti dálkový studium.. lepší je teda podle mě kombinované..páč to má člověk status studenta.. je jasné, že 40ti letýmu pracujícímu člověku to už je k ničemu..
Červenec 24, 200916 r Bré ráno, koukám zákaz debat nad obědem a počasí, přidala bych tam ještě zvířata, ne, těch sme taky se Zuzkou probílali dost....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.