dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Jejda, za to já to nemůžu ani číst, zvlášť tu sekci s alkoholem To masíčko bych bral.. asi už začíná být čas na ty řízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 no já bych si dala ted klidně i toho panáčka :-) nebo pivko na osvěžení,ale jsem tu autí takže si jdu uvařit kafčo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Zuzy to zní rozumně J8 si dám pivko až odpo na zahrádce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Asi du kuchtit oběd, zatím se tedy mějte.. Jinak kafčo bez mlíka z mlíka se stala kyška.. (což není na škodu, ale do kafe se nehodí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Už se zase cpete bando,tak to já se rád přidám,ale svuj řízeček s bramb. salátem nedám a nedám.Na alkoholové osvěžení si musím počkat až do večera dnes si asi otevřu čer. vínečko ze sicilie tak uvidíme jaké bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 hm,vínko to není vůbec špatný nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Bré poledne a dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Všecko zežraný (no kaše zůstala i na zejtřek..) tak jedu na Zámeček umejt tu svou princeznu na zítřejší cestu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Já myl včera a světe div se zatím nepršelo,většinou autí umeju a následně hned sprchne tak možná budeme víc jak jeden den čistý.Ještě se musím dokopat k vydrhnutí zadní sedačky,malá mi ji na vejletě pokřtila.Většinou ji přebalujem v kufru,ale už jsem tam měl polokočár a máma nestihla včas podstrčit novou plenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Všecko zežraný (no kaše zůstala i na zejtřek..) tak jedu na Zámeček umejt tu svou princeznu na zítřejší cestu.. Kdybych já jel umejt autí na zámeček tak mě budou muset přivest na káře,protože u nás je na zámečku hospoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 že bych taky umyl??....ted budou dva dny volno tak se snad k tomu dostanu.....doufam že to alespon pár dní vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Baf? ale doufám, že brzo usnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 že bych taky umyl??....ted budou dva dny volno tak se snad k tomu dostanu.....doufam že to alespon pár dní vydrží Když navoskuješ, stačí pak defakto setřít.. Hele dobrý, mám 33% varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Kdybych já jel umejt autí na zámeček tak mě budou muset přivest na káře,protože u nás je na zámečku hospoda. Však tady taky měl sem domluvenej odvoz svoz atd.. ale z důvodu toho mytí sem jel svým.. a jak myslíte., že to dopadlo? Auto skoro stejně špinavý, ale kupodivu já střízlivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Když navoskuješ, stačí pak defakto setřít..Hele dobrý, mám 33% varování prej navoskuješ ...nato prdim to dělam tak dvakrat do roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 (editace) A jéje... tady to ještě po ránu spí .. vstáváááát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Editováno: 28. Červenec 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Ale nespí,ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Ale nespí,ahoj ahoooj jsem včera vydrbala autí,naleštila elektrooooony když to budu dneska přezouvat na nové pneušky tak aby to pěkně vypadalo a ono od rána ch**** jo,to je k naštvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Brééé ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Bré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Brý den začínám se zoufale chystat na odjezd (zatím těžce pasivně.. s kafíčkem u komplu..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 A jéje... tady to ještě po ránu spí .. vstáváááát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Záleží jak kdy Zuzy.. ale dneska jsem asi eště spal, to nebudu popírat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak to já od 7dmi lítám jako pometlo,změna počasí a tlaku tak máme jeden vyjezd za druhym.Ted jsem se vratil a už mám přes 170km ostré jízdy za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak to já od 7dmi lítám jako pometlo,změna počasí a tlaku tak máme jeden vyjezd za druhym.Ted jsem se vratil a už mám přes 170km ostré jízdy za sebou. no,ten tlak je mazec,ted letěla houkavá do vedlejší firmy,mám to rovnou před okny,ale snad nic vážného. Teda,říkám na rovinu,obdivuji tyhle lidi,mám sice kurzy,na škole jsme je měli dobrovolné,ale když jsem byla u bouračky tak nebýt té doktorky na telefonu,nebo co je to tam za lidi,asi nic nezvládnu,chaos,chlap řval,krev všude :-( no ale pani mě probrala a najednou to šlo,ale nevím,asi bych tohle dělat nemohla i když byl můj sen dělat řidiče na sanitě,tak uznávám,tohle je na mě moooc náročný,jsem hol cíťa no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.