Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Já myl včera a světe div se zatím nepršelo,většinou autí umeju a následně hned sprchne tak možná budeme víc jak jeden den čistý.Ještě se musím dokopat k vydrhnutí zadní sedačky,malá mi ji na vejletě pokřtila.Většinou ji přebalujem v kufru,ale už jsem tam měl polokočár a máma nestihla včas podstrčit novou plenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych já jel umejt autí na zámeček tak mě budou muset přivest na káře,protože u nás je na zámečku hospoda. -_-

Však tady taky ;)

měl sem domluvenej odvoz svoz atd.. ale z důvodu toho mytí sem jel svým.. a jak myslíte., že to dopadlo? Auto skoro stejně špinavý, ale kupodivu já střízlivej lol

Odkaz ke komentáři

Tak to já od 7dmi lítám jako pometlo,změna počasí a tlaku tak máme jeden vyjezd za druhym.Ted jsem se vratil a už mám přes 170km ostré jízdy za sebou.

no,ten tlak je mazec,ted letěla houkavá do vedlejší firmy,mám to rovnou před okny,ale snad nic vážného.

Teda,říkám na rovinu,obdivuji tyhle lidi,mám sice kurzy,na škole jsme je měli dobrovolné,ale když jsem byla u bouračky tak nebýt té doktorky na telefonu,nebo co je to tam za lidi,asi nic nezvládnu,chaos,chlap řval,krev všude :-( no ale pani mě probrala a najednou to šlo,ale nevím,asi bych tohle dělat nemohla i když byl můj sen dělat řidiče na sanitě,tak uznávám,tohle je na mě moooc náročný,jsem hol cíťa no lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...