dadacek Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Protáhneš to přes noc abys zapařil na Stodolní? Mě stačila dnešní noc na kolejích :smich: došel sem o půl druhý dnešního dne.. proto sem ani nevydržel na turnaji a poté co sem se nažral, sem to zabalil semka zpátky "domů". Ale asi tam skočím někdy.. ale už sem tam byl, no pokaždý co jsem byl v Ově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Bre odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Bre odpoledne Ahojda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 No Zuzko, to máš dnes veselý den, já se taky podobně bavila ráno a to se nestěhujeme ale bohužel odpo mě nas...li a úsměv přešel, chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Vy jste se nasmáli a mě do smíchu vůbec není , byl jsem v práci na přesčas, rád, že si přivydělám /letos první jsou zakázané/ a praskla nám hadice, která posříkala vyrobený materiál a škoda za 50 000 kč, tak jsem zvědav, jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Tak mě málem zkazili náladu v pneuservisu,víte kolik chtěli za přezutí ?? 1750kč !! no magoři a pak jsem si vzpoměla že tady je u stk takový zapadlý pneu,zastavím tam a je přezuto,ochota výborná,zakoupené bezpečnostní šrouby a to vše za 1200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Vy jste se nasmáli a mě do smíchu vůbec není , byl jsem v práci na přesčas, rád, že si přivydělám /letos první jsou zakázané/ a praskla nám hadice, která posříkala vyrobený materiál a škoda za 50 000 kč, tak jsem zvědav, jak to dopadne no,ale jestli to neprasklo tvou vinou,tak by jste to snad platit neměli ne ?? ale i tak to nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 No Zuzko, to máš dnes veselý den, já se taky podobně bavila ráno a to se nestěhujeme ale bohužel odpo mě nas...li a úsměv přešel, chjo... ahojky a čím tě kdo nesr.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Tak mě málem zkazili náladu v pneuservisu,víte kolik chtěli za přezutí ?? 1750kč !! no magoři a pak jsem si vzpoměla že tady je u stk takový zapadlý pneu,zastavím tam a je přezuto,ochota výborná,zakoupené bezpečnostní šrouby a to vše za 1200,- Dneska jsem se bavil s kolegou co si koupil pneu na internetu, tak si sehnal pneuservis, kde mu obuli kolo za 100 kč, sem normálně čuměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 no,ale jestli to neprasklo tvou vinou,tak by jste to snad platit neměli ne ?? ale i tak to nas... No, tak mojí vinou ne, byli jsme tam 3 , ale víš jak, někomu jsme zpusobili škodu a on ji bude po nás vymáhat /ne po nás ale po našem vedení/ a nevím co to bude mít za másledky, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Teda Vy máte ceny,tady u nás se dá ve většině pneuservisu(tech menších)tak za 300-400 všechny 4 když máš kola sundany,ale ty větší pneuservisy maj 25kc za sundání kola z auta a 25 za nandání to je 4x50 + přezutí jednoho kola ta 150kč a hned jsme na 800kč.Je jasny,že jako něžná polovička kola sunadavat nebudeš,ale já bych tam dal na tu chvilku klidně i zimáky než abych jim dal 200-300 jenom za sundání kol. Editováno: 29. Červenec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) No, tak mojí vinou ne, byli jsme tam 3 , ale víš jak, někomu jsme zpusobili škodu a on ji bude po nás vymáhat /ne po nás ale po našem vedení/ a nevím co to bude mít za másledky, uvidíme Ale za technickou závadu snad nemužete na to by měla bejt firma snad pojištěná,nehledě na to že jako zaměstnanec bys měl mít pojistku na blbost tak by to v případě Tvé viny zatáhla pojištovna. Editováno: 29. Červenec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Teda Vy máte ceny,tady u nás se dá ve většině pneuservisu(tech menších)tak za 300-400 všechny 4 když máš kola sundany,ale ty větší pneuservisy maj 25kc za sundání kola z auta a 25 za nandání to je 4x50 + přezutí jednoho kola ta 150kč a hned jsme na 800kč.Je jasny,že jako něžná polovička kola sunadavat nebudeš,ale já bych tam dal na tu chvilku klidně i zimáky než abych jim dal 200-300 jenom za sundání kol. přezutí bylo za 700kč kupovala jsem si ty bezp.šrouby,já je neměla ty stáli 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Ale za technickou závadu snad nemužete na to by měla bejt firma snad pojištěná,nehledě na to že jako zaměstnanec bys měl mít pojistku na blbost tak by to v případě Tvé viny zatáhla pojištovna. Uvidíme jak se to vyvrbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Nic mažu za koněm :-) tak se pro dnešek rozloučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Ahoj, a viděli jsi fotky z mojeho víkendu? To byly HATATYTLY od segry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 přezutí bylo za 700kč kupovala jsem si ty bezp.šrouby,já je neměla ty stáli 500,- Tak to už je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Dneska jsem se bavil s kolegou co si koupil pneu na internetu, tak si sehnal pneuservis, kde mu obuli kolo za 100 kč, sem normálně čuměl no byly doby kdy sem jezdil přezouvat do barumky kde komplet servis sundaní-přezutí-nandaní bylo kolem 800kč....ted si ale kolega otevřel pneuservis a jezdim k němu je jeden z nejlevnějších tady u nás co vím ... zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 at hledam jak hledam furt nechapu co znameno to zduř... :D :D ... že by nějaká tajemna choroba??? :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Dneska jsem se bavil s kolegou co si koupil pneu na internetu, tak si sehnal pneuservis, kde mu obuli kolo za 100 kč, sem normálně čuměl Mám za barákem takové pneuservis dělaj všecko a cou tuším 99Kč ceníkově za kolo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Pěkné ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Pěkné pracovní ráno :-) Dneska je pohodička, kávička, loupáček :-). Včera po cestě z práce začala blikat kontrolka podhuštění, taťka nadával, že to nexhá vypnout, že ho to pořád otravuje :-D. Tak mu říkám: raději zastav a podíváme se, jestli nemáš defekt a zadní guma propíchnutá na boku. Někdo si asi pohrál s nožem, protože na obrubník jsme nikde nenajížděli, guma na vyhození, skoro nová a ještě taková, která nemají v okolí nikde skladem, takže na dovolenou pojedeme na rezervě :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 taky zdravim z práce...dneska tu je bezvládí a podivnej klid,tak snad to do konce vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.