Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Protáhneš to přes noc abys zapařil na Stodolní? :band

Mě stačila dnešní noc na kolejích :smich: :smich: :smich: došel sem o půl druhý dnešního dne.. :help::palec2: proto sem ani nevydržel na turnaji a poté co sem se nažral, sem to zabalil semka zpátky "domů".

Ale asi tam skočím někdy.. ale už sem tam byl, no pokaždý co jsem byl v Ově lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vy jste se nasmáli a mě do smíchu vůbec není :feve: , byl jsem v práci na přesčas, rád, že si přivydělám /letos první jsou zakázané/ a praskla nám hadice, která posříkala vyrobený materiál a škoda za 50 000 kč, tak jsem zvědav, jak to dopadne :help:

no,ale jestli to neprasklo tvou vinou,tak by jste to snad platit neměli ne :( ?? ale i tak to nas... :feve:

Odkaz ke komentáři

Tak mě málem zkazili náladu v pneuservisu,víte kolik chtěli za přezutí ?? 1750kč !! no magoři a pak jsem si vzpoměla že tady je u stk takový zapadlý pneu,zastavím tam a je přezuto,ochota výborná,zakoupené bezpečnostní šrouby a to vše za 1200,- :palec2:

Dneska jsem se bavil s kolegou co si koupil pneu na internetu, tak si sehnal pneuservis, kde mu obuli kolo za 100 kč, sem normálně čuměl :kuk:

Odkaz ke komentáři

no,ale jestli to neprasklo tvou vinou,tak by jste to snad platit neměli ne :( ?? ale i tak to nas... :feve:

No, tak mojí vinou ne, byli jsme tam 3 ;) , ale víš jak, někomu jsme zpusobili škodu a on ji bude po nás vymáhat /ne po nás ale po našem vedení/ a nevím co to bude mít za másledky, uvidíme :feve:

Odkaz ke komentáři

Teda Vy máte ceny,tady u nás se dá ve většině pneuservisu(tech menších)tak za 300-400 všechny 4 když máš kola sundany,ale ty větší pneuservisy maj 25kc za sundání kola z auta a 25 za nandání to je 4x50 + přezutí jednoho kola ta 150kč a hned jsme na 800kč.Je jasny,že jako něžná polovička kola sunadavat nebudeš,ale já bych tam dal na tu chvilku klidně i zimáky než abych jim dal 200-300 jenom za sundání kol.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři

No, tak mojí vinou ne, byli jsme tam 3 ;) , ale víš jak, někomu jsme zpusobili škodu a on ji bude po nás vymáhat /ne po nás ale po našem vedení/ a nevím co to bude mít za másledky, uvidíme :feve:

Ale za technickou závadu snad nemužete na to by měla bejt firma snad pojištěná,nehledě na to že jako zaměstnanec bys měl mít pojistku na blbost tak by to v případě Tvé viny zatáhla pojištovna.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři

Teda Vy máte ceny,tady u nás se dá ve většině pneuservisu(tech menších)tak za 300-400 všechny 4 když máš kola sundany,ale ty větší pneuservisy maj 25kc za sundání kola z auta a 25 za nandání to je 4x50 + přezutí jednoho kola ta 150kč a hned jsme na 800kč.Je jasny,že jako něžná polovička kola sunadavat nebudeš,ale já bych tam dal na tu chvilku klidně i zimáky než abych jim dal 200-300 jenom za sundání kol.

přezutí bylo za 700kč :) kupovala jsem si ty bezp.šrouby,já je neměla ty stáli 500,-

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem se bavil s kolegou co si koupil pneu na internetu, tak si sehnal pneuservis, kde mu obuli kolo za 100 kč, sem normálně čuměl :kuk:

no byly doby kdy sem jezdil přezouvat do barumky kde komplet servis sundaní-přezutí-nandaní bylo kolem 800kč....ted si ale kolega otevřel pneuservis a jezdim k němu je jeden z nejlevnějších tady u nás co vím   ...  zde

Odkaz ke komentáři

Pěkné pracovní ráno :-) Dneska je pohodička, kávička, loupáček :-). Včera po cestě z práce začala blikat kontrolka podhuštění, taťka nadával, že to nexhá vypnout, že ho to pořád otravuje :-D. Tak mu říkám: raději zastav a podíváme se, jestli nemáš defekt a zadní guma propíchnutá na boku. Někdo si asi pohrál s nožem, protože na obrubník jsme nikde nenajížděli, guma na vyhození, skoro nová a ještě taková, která nemají v okolí nikde skladem, takže na dovolenou pojedeme na rezervě :-(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...