Září 30, 200915 r tak to já mám taky pauzu na obed .) +/- jakou chci klasicky tu obchodaci nejsou treba 2-3 hodiny
Září 30, 200915 r to je v čudu....celej život mi říkali "uč se aby ses měl dobře"...a stejně to tak není
Září 30, 200915 r hehe dneska je to fakt jedno , titul netitul ...) / teda aspon tak to vidim já - musíš mít halt kliku na job
Září 30, 200915 r ono to zase příjde... před vánocema to začne zase lítat ... Ale je fakt že letos je ta vokurková sezóna drobec delší no Spíš mi přijde , čím to dělám dýl... tím rychlejš mám hotovo - udělal jsem si spoustu zlepšováků ... a pak halt mám všechno hnedka hotové no
Září 30, 200915 r spíš jak jsem línější tak těma zlepšovákama zrychluju tempo PS : Ondro dneska dáme večer CODa?? Upraveno Září 30, 200915 r od Evers
Září 30, 200915 r Autor si stěžujte...ja už v praci trucuju od 7 No vidíš a já jsem v kanclu už v 5:30...ale zase jsem nejpozději ve 14h doma....
Září 30, 200915 r spíš jak jsem línější tak těma zlepšovákama zrychluju tempo PS : Ondro dneska dáme večer CODa?? no jelikož jsem včera nehrál a díval se na dvd tak bychom večer asi mohli
Září 30, 200915 r jako kdyby bylo na mě tak taky chodim třeba na 6..ale co je mi to platny když stejně tu musím zustat kvuli řemeslníkům a když si šéf chodí slavnostně na 10 do práce a ještě tady je schopnej mi domluvit schuzku nebo kontrolu ve 4
Září 30, 200915 r To znám... to samí máme tady , obchodáci příjdou o hodinu pozdeji ... daj si kaficko uz je obed.. tak zmizej na dve hodinky a pak ve 3 zacnou neco delat ... a myslej si ze kdyz to ke me zacnou sazet ve 4 ze se z nich poseru... nasrat ... maj dost casu tak si halt den pockaj
Září 30, 200915 r To si zvykneš... ) V zimě to máš stejně tak .) za tmy do prace za tmy z prace za tmy ráno nechodím,ale z práce už jo
Září 30, 200915 r No jáá už se na tu zimu uplně tešim ... napadne sníížek : ) selnice budou zasraný ) to bude žžůůžo .)
Září 30, 200915 r hele to mě zase sere,hnusná zima,bílý sračky,led atd..........fakt toto nemusím. Ať je zima na horách ale jinde by nemusela.
Září 30, 200915 r od te doby co mam auto tak zimy nesnáším...sračky všude kolem a hlavně na autě..a pak v letě zjišťuješ co všechno máš špinavy a zničeny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.