spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Bréé ranko .) dneska častnej jako ptáák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 si stěžujte...ja už v praci trucuju od 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 nooo jo ale zase máš dřív padla ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 to teda nemam...nejdřív 16:30 zvedám kotvy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak to je bída , já chodim na 9tku a padám v pul čtvrté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tak já od 8 až do 17,přes poledne hoďku pauza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tak to já mám taky pauzu na obed .) +/- jakou chci klasicky tu obchodaci nejsou treba 2-3 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 to je v čudu....celej život mi říkali "uč se aby ses měl dobře"...a stejně to tak není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 hehe dneska je to fakt jedno , titul netitul ...) / teda aspon tak to vidim já - musíš mít halt kliku na job Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 no máš to Jirko pěkně zařízený v práci teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ono to zase příjde... před vánocema to začne zase lítat ... Ale je fakt že letos je ta vokurková sezóna drobec delší no Spíš mi přijde , čím to dělám dýl... tím rychlejš mám hotovo - udělal jsem si spoustu zlepšováků ... a pak halt mám všechno hnedka hotové no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) spíš jak jsem línější tak těma zlepšovákama zrychluju tempo PS : Ondro dneska dáme večer CODa?? Editováno: 30. Září 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 si stěžujte...ja už v praci trucuju od 7 No vidíš a já jsem v kanclu už v 5:30...ale zase jsem nejpozději ve 14h doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 To je víhra máro .. to bych taky bral - clovek pak má celé odpoledne volnééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 no pro mě je smrt vstávat když je ještě tma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 To si zvykneš... ) V zimě to máš stejně tak .) za tmy do prace za tmy z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 spíš jak jsem línější tak těma zlepšovákama zrychluju tempo PS : Ondro dneska dáme večer CODa?? no jelikož jsem včera nehrál a díval se na dvd tak bychom večer asi mohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jako kdyby bylo na mě tak taky chodim třeba na 6..ale co je mi to platny když stejně tu musím zustat kvuli řemeslníkům a když si šéf chodí slavnostně na 10 do práce a ještě tady je schopnej mi domluvit schuzku nebo kontrolu ve 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 no to je šéf mooc hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 To znám... to samí máme tady , obchodáci příjdou o hodinu pozdeji ... daj si kaficko uz je obed.. tak zmizej na dve hodinky a pak ve 3 zacnou neco delat ... a myslej si ze kdyz to ke me zacnou sazet ve 4 ze se z nich poseru... nasrat ... maj dost casu tak si halt den pockaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 To si zvykneš... ) V zimě to máš stejně tak .) za tmy do prace za tmy z prace za tmy ráno nechodím,ale z práce už jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 No jáá už se na tu zimu uplně tešim ... napadne sníížek : ) selnice budou zasraný ) to bude žžůůžo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 hele to mě zase sere,hnusná zima,bílý sračky,led atd..........fakt toto nemusím. Ať je zima na horách ale jinde by nemusela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 od te doby co mam auto tak zimy nesnáším...sračky všude kolem a hlavně na autě..a pak v letě zjišťuješ co všechno máš špinavy a zničeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.