Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jj stara zlata BA koho jste vlastne meli za tridni nerikej ze Poklopovou :smich: to byl vrah na nemcinu ty se kazdy bal jne kolem ni projit :smich::smich:

Covece Březovskou jsme měli ... Vy snad Hašu ne ? .)

Vloženo
asi s ním radši skočím k doktorce,že je nějakej zahleněnej...že se tam pořád tvoří :smich: :smich: :smich: ať mi odebere vzorek

tak jestli je doktorka mladá a pěkná, tak bys jí měl co nejdřív navštivit, není radno si s tím zahrávat :smich: :smich:

Vloženo
tak já každej rok až do prvního sněhu takto chodím,trošku utužuji organismus...

Jinak včera byli jen CSI LasVegas a pak poslech Rammstein a scars on broadway,pak 2mapy COD4 a pak spát :palec2:

Taky koukas na CSI :palec2: no a pak ja mel dobrou noc, chtel jsem jeste Myslenky Zlocince, ale se*e me ze to davaji ve ctvrtek az po tech Zoufalych pipkach takze to zacina ve 23:30 :( ale v pondeli je to good to je od 22:25 :palec2:

Vloženo
tak ale abych jí nevystřelil třebas oko :smich:

:smich: :smich: musíš dávat bacha a dobře mířit :smich: :smich:

Tak já se loučím, musím jít, se tu mějte a žádný prasárny :prc:lol

Vloženo
:smich: :smich: musíš dávat bacha a dobře mířit :smich: :smich:

Tak já se loučím, musím jít, se tu mějte a žádný prasárny :prc:lol

No jako bys to tady neznal :prc: a tak letis na nejakou prednasku?

Vloženo
kuci je 9:49 to je snad rekord :) Tahle brzo se to tu jesne nezvrtlo :smich:

Tak to je dobry ale chtelo by to jeste driv :) ja jsem tady uz chtel byt driv ale spadnul switch na firewallu a byli jsme odpojeny :(

Vloženo
Jirko teď jsem zachytil info o projektu Dead By Sunrise,je v tom Chester Bennington z LP

Ondro to myslis Linkin Park ? :kuk: Ty snad ze me chces udelat nejakyho Emaře ne ? :) Ja su rocker :) HIM , LP , Rasmus a podobny chcanky nebrat .) ( COF jakbysmet )

Vloženo
Tome a co delas ?? nerikej ze VSFS :)

jelikoz delam nebo jsem delal hodne s autama muj konicek tak chodim na technickou fakultu na ČZU a chodil jsem na VŠE ale tam me to opravdu nebavilo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...