baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak nachlazenej asi je.protože by furt smrkal ven :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak tady zase taková kosa jako včera není...pořád chodím ještě v kraťasích POčky vle .. ti nastydnou kulky a bude po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 čti výše můj zážitek z cesty na moravu tak je to fakt hnus ta zima,nejhorší je třeba e se člověk někam vydá a ani tam pak nedojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jj stara zlata BA koho jste vlastne meli za tridni nerikej ze Poklopovou to byl vrah na nemcinu ty se kazdy bal jne kolem ni projit Covece Březovskou jsme měli ... Vy snad Hašu ne ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 :smich: asi s ním radši skočím k doktorce,že je nějakej zahleněnej...že se tam pořád tvoří :smich: ať mi odebere vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 POčky vle .. ti nastydnou kulky a bude po většinou se každýme přehřívají takže jim to jen prospěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 asi s ním radši skočím k doktorce,že je nějakej zahleněnej...že se tam pořád tvoří :smich: ať mi odebere vzorek tak jestli je doktorka mladá a pěkná, tak bys jí měl co nejdřív navštivit, není radno si s tím zahrávat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak jestli je doktorka mladá a pěkná, tak bys jí měl co nejdřív navštivit, není radno si s tím zahrávat :smich: to bych si skocil taky k dorktorce nebo spis na ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 většinou se každýme přehřívají takže jim to jen prospěje ty jim taky nedas pokoj vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak já každej rok až do prvního sněhu takto chodím,trošku utužuji organismus...Jinak včera byli jen CSI LasVegas a pak poslech Rammstein a scars on broadway,pak 2mapy COD4 a pak spát Taky koukas na CSI no a pak ja mel dobrou noc, chtel jsem jeste Myslenky Zlocince, ale se*e me ze to davaji ve ctvrtek az po tech Zoufalych pipkach takze to zacina ve 23:30 ale v pondeli je to good to je od 22:25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak jestli je doktorka mladá a pěkná, tak bys jí měl co nejdřív navštivit, není radno si s tím zahrávat :smich: tak ale abych jí nevystřelil třebas oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak ale abych jí nevystřelil třebas oko :smich: musíš dávat bacha a dobře mířit :smich: Tak já se loučím, musím jít, se tu mějte a žádný prasárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 kuci je 9:49 to je snad rekord Tahle brzo se to tu jesne nezvrtlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 :smich: musíš dávat bacha a dobře mířit :smich: Tak já se loučím, musím jít, se tu mějte a žádný prasárny No jako bys to tady neznal a tak letis na nejakou prednasku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 kuci je 9:49 to je snad rekord Tahle brzo se to tu jesne nezvrtlo Tak to je dobry ale chtelo by to jeste driv ja jsem tady uz chtel byt driv ale spadnul switch na firewallu a byli jsme odpojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No jako bys to tady neznal a tak letis na nejakou prednasku? asi tak no jj ještě jeden blok finanční matiky a pak zas domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 asi tak no jj ještě jeden blok finanční matiky a pak zas domů To se nekdo ma, ja jsem do 12 a pak taky letim do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jirko teď jsem zachytil info o projektu Dead By Sunrise,je v tom Chester Bennington z LP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tý woé samej školák...máte vůbec řidičáky nebo zde jen tak plkáte ..děcka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jirko teď jsem zachytil info o projektu Dead By Sunrise,je v tom Chester Bennington z LP Ondro to myslis Linkin Park ? Ty snad ze me chces udelat nejakyho Emaře ne ? Ja su rocker HIM , LP , Rasmus a podobny chcanky nebrat .) ( COF jakbysmet ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tý woé samej školák...máte vůbec řidičáky nebo zde jen tak plkáte ..děcka :) dneska se jezdi bez papiru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tý woé samej školák...máte vůbec řidičáky nebo zde jen tak plkáte ..děcka :) Ja pracuju a dalkove delam VŠ dochazim jednou za dva tydny vzdy v patek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tome a co delas ?? nerikej ze VSFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tome a co delas ?? nerikej ze VSFS jelikoz delam nebo jsem delal hodne s autama muj konicek tak chodim na technickou fakultu na ČZU a chodil jsem na VŠE ale tam me to opravdu nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.