Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No tak to sem rad ... pac mi prijde se VSFS je vopravdu extreem :)

A co tam je tak extremniho? No jinak prave jsem premyslel ze bych si rad udelal MBA, ale uvidim casu a penez neni zas moc nazbyt jak jsem ted jeste koupil byt tak jsem prave zustal i u fabky

Vloženo
a kdo z Vás studuje na právnické v plzni? Tam se to dává dneska každýmu :) :))

Dneska uz prave ne :) Ale ver ze to vedet ze se daj zvladnout prava za 6 mesicu :) Sem ted doktor .)

Vloženo
prijde mi to jako takovej odpad .. proste lidi jsou na VSE , CVUT , zemedelce a zbytek :) a ty co se nedostali jsou na VSFS .)

Aha no ja jsem o kvalite toho moc nezjistoval o VSFS, mama mi rekla ze soukromou uz platit nebude tak jsem sel na statni dostal jsem se na VSE a na CZU, tak jsem sel na VSE tam to byl des tak jsem sel na CZU a pohoda

Vloženo (editace)
Prej nekdo tam byl za dva mesice snad pres prazdniny Mgr. nebo JUDr. :smich:

jo jo škola zamčená....všichni na dovolený a on vyštudoval :smich::smich::smich::smich:

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

jinak Jirko včera blízko Romana co bydlí.....jak sme u něj byli na srazu...byl smrťák.....starší lidi zastavili a zezadu je naprala dodávka a odhodila do protisměru po další auto...oba mrtví...síla....já jel kousek od tud včera....

Vloženo
Ondro to myslis Linkin Park ? :kuk: Ty snad ze me chces udelat nejakyho Emaře ne ? :) Ja su rocker :) HIM , LP , Rasmus a podobny chcanky nebrat .) ( COF jakbysmet )

tak já teda LP můžu :palec2: to ostaní neposlouchám cos psal,COF myslíš Cradle Of Filth ?

Vloženo
jinak Jirko včera blízko Romana co bydlí.....jak sme u něj byli na srazu...byl smrťák.....starší lidi zastavili a zezadu je naprala dodávka a odhodila do protisměru po další auto...oba mrtví...síla....já jel kousek od tud včera....

to ma pak clovek takovej hodne neprijemny pocit vid :( to je sila :(

Vloženo

Je to nahovno , lidi jezej jak kokoti ... V utery umrelo nasemu kytaristovi vecer auto na jizni spojce, stal v pravim na svetlech + trojuhelnik a rikal ze sedel pripasanej a klepal se strachem .. vsechny kamiony ho brali v prej naposledni chvilku kazdej to tam prasil jak dobytek .. des

Vloženo
Ondro chystas se do sveta dneska bo si strilnem ?? Nevim jestli neusnu az dorazim .. Tendle tejden mi fakt to vstavani dela rano extra problem... jeste ze je patek

večer má dojít kámoš se svou slečnou tak ještě nevím jak dlouho u nás budou,takže u mě dnes zatím taky nejasný co se týče :kol-143:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...