Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No tak to sem rad ... pac mi prijde se VSFS je vopravdu extreem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ondro chystas se do sveta dneska bo si strilnem ?? Nevim jestli neusnu az dorazim .. Tendle tejden mi fakt to vstavani dela rano extra problem... jeste ze je patek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No tak to sem rad ... pac mi prijde se VSFS je vopravdu extreem A co tam je tak extremniho? No jinak prave jsem premyslel ze bych si rad udelal MBA, ale uvidim casu a penez neni zas moc nazbyt jak jsem ted jeste koupil byt tak jsem prave zustal i u fabky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 prijde mi to jako takovej odpad .. proste lidi jsou na VSE , CVUT , zemedelce a zbytek a ty co se nedostali jsou na VSFS .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a kdo z Vás studuje na právnické v plzni? Tam se to dává dneska každýmu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a kdo z Vás studuje na právnické v plzni? Tam se to dává dneska každýmu :)) Dneska uz prave ne Ale ver ze to vedet ze se daj zvladnout prava za 6 mesicu Sem ted doktor .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Doktror-gynekolog? Spíš právník... Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 prijde mi to jako takovej odpad .. proste lidi jsou na VSE , CVUT , zemedelce a zbytek a ty co se nedostali jsou na VSFS .) Aha no ja jsem o kvalite toho moc nezjistoval o VSFS, mama mi rekla ze soukromou uz platit nebude tak jsem sel na statni dostal jsem se na VSE a na CZU, tak jsem sel na VSE tam to byl des tak jsem sel na CZU a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a kdo z Vás studuje na právnické v plzni? Tam se to dává dneska každýmu :)) Prej nekdo tam byl za dva mesice snad pres prazdniny Mgr. nebo JUDr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tome tady máš ten volant ) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=51438 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) Prej nekdo tam byl za dva mesice snad pres prazdniny Mgr. nebo JUDr. jo jo škola zamčená....všichni na dovolený a on vyštudoval Editováno: 16. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jo jo škola zamčená....všichni na dovolený a on vyštudoval tjn ... ale tak alespon nam zvysuje prumer vzdelanosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tome tady máš ten volant ) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=51438 Jirko diky tak asi bude k jezisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jinak Jirko včera blízko Romana co bydlí.....jak sme u něj byli na srazu...byl smrťák.....starší lidi zastavili a zezadu je naprala dodávka a odhodila do protisměru po další auto...oba mrtví...síla....já jel kousek od tud včera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jo jo škola zamčená....všichni na dovolený a on vyštudoval No rikali to na ČT1 v událostech, tak tomu bych věřil ne jako NOVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jirko diky tak asi bude k jezisku Mikuláš je dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ondro to myslis Linkin Park ? Ty snad ze me chces udelat nejakyho Emaře ne ? Ja su rocker HIM , LP , Rasmus a podobny chcanky nebrat .) ( COF jakbysmet ) tak já teda LP můžu to ostaní neposlouchám cos psal,COF myslíš Cradle Of Filth ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 LP jsou supééééééééééééééééééééééééééér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jinak Jirko včera blízko Romana co bydlí.....jak sme u něj byli na srazu...byl smrťák.....starší lidi zastavili a zezadu je naprala dodávka a odhodila do protisměru po další auto...oba mrtví...síla....já jel kousek od tud včera.... to ma pak clovek takovej hodne neprijemny pocit vid to je sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Mikuláš je dřív ale doma by to k Mikulasi asi neproslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jo je to síla..já včera z tý moravy jel okolo asi 10-ti bouraček...a když vidíš i záchranku...hned se jede líp ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ale doma by to k Mikulasi asi neproslo za pokus nic nedáš...když dostaneš ve škole jedničku nebo pochvalu nebo červenej puntík..určitě volant bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jinak Jirko včera blízko Romana co bydlí.....jak sme u něj byli na srazu...byl smrťák.....starší lidi zastavili a zezadu je naprala dodávka a odhodila do protisměru po další auto...oba mrtví...síla....já jel kousek od tud včera.... Je to nahovno , lidi jezej jak kokoti ... V utery umrelo nasemu kytaristovi vecer auto na jizni spojce, stal v pravim na svetlech + trojuhelnik a rikal ze sedel pripasanej a klepal se strachem .. vsechny kamiony ho brali v prej naposledni chvilku kazdej to tam prasil jak dobytek .. des Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ondro chystas se do sveta dneska bo si strilnem ?? Nevim jestli neusnu az dorazim .. Tendle tejden mi fakt to vstavani dela rano extra problem... jeste ze je patek večer má dojít kámoš se svou slečnou tak ještě nevím jak dlouho u nás budou,takže u mě dnes zatím taky nejasný co se týče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak já teda LP můžu to ostaní neposlouchám cos psal,COF myslíš Cradle Of Filth ? Jojo COF .. To poslouchaj vsechny 13ky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.