Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Kua tu ručku sem našel aakorat na FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 LP jsou supééééééééééééééééééééééééééér no to čumím Máro,ty posloucháš Linkin Park :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jo já ty kamiony včera taky pozoroval..je to síla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no to čumím Máro,ty posloucháš Linkin Park jesně..... burácí mi mp3 v autě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 poslouchal si Jirko ty Rammstein a SOB???byl čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jako SOBí mručení když je v říji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jesně..... burácí mi mp3 v autě.... no já žasnu .. pak že starýho mezka novejm kouskům nenaučíš .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jako SOBí mručení když je v říji? Scars_On_Broadway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no já žasnu .. pak že starýho mezka novejm kouskům nenaučíš .) to jsem poslouchal po cestě od Romana jak jsem spolu jeli...ty jsi to neslyšel....divný...řvalo to dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) poslouchal si Jirko ty Rammstein a SOB???byl čas? nebyl covece ))) dneska v aute .. rammu sem jel asi 2 pisne .-) ale nebyl klid tak sem z toho moc nemel .) Editováno: 16. Říjen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no já žasnu .. pak že starýho mezka novejm kouskům nenaučíš .) no ještě ho naučíme hrát COD4 a vezmeme ho do party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 to jsem poslouchal po cestě od Romana jak jsem spolu jeli...ty jsi to neslyšel....divný...řvalo to dost jááá slyšel akorat trpící 3 hrnek jak si to musel vytáčet aby si mi stačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Možná ze jsem si stylem nazapadnu nomy s tatou poslouchame treba AC/DC hodne, Black Sabbath, Deep purple, KISS to asi moc tady ne vidte chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 nebyl covece ))) dneska v aute .. rammu sem jel asi 2 pisne .-) ale nebyl klid tak sem z toho moc nemel .) tak to je napytel,na muziku to chce čas a klid, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Kua tu ručku sem našel aakorat na FII No ona bude asi hur sehnatelna no zkusim jeste Najmise jestli by nekde nejsou nevystrachal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Možná ze jsem si stylem nazapadnu nomy s tatou poslouchame treba AC/DC hodne, Black Sabbath, Deep purple, KISS to asi moc tady ne vidte chlapi Ty wle nejlepsííí klasika !! :rock: :rock: to jooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Možná ze jsem si stylem nazapadnu nomy s tatou poslouchame treba AC/DC hodne, Black Sabbath, Deep purple, KISS to asi moc tady ne vidte chlapi tak není to úplně můj šálek kávy,ale hudba je to určo kvalitní ...neboj my tě naučíme poslouchat takové lahůdky jako jsou SOAD,KoRn,¨SOB atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No ona bude asi hur sehnatelna no zkusim jeste Najmise jestli by nekde nejsou nevystrachal co sháníš,kož.rušku nebo RS ručku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jááá slyšel akorat trpící 3 hrnek jak si to musel vytáčet aby si mi stačil woe..já furt musel brzdit jak si se předemnou plazil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak není to úplně můj šálek kávy,ale hudba je to určo kvalitní ...neboj my tě naučíme poslouchat takové lahůdky jako jsou SOAD,KoRn,¨SOB atd. bo ewu farnou , na tu je Ondra úchylnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ty wle nejlepsííí klasika !! :rock: :rock: to jooooo Preci jen mymu tatovi je 53, tak ona je to hudba jeho mladi prej a tak jsem to od mala poslouchal a tak nejak se mi to zalibilo ze ty AC/DC je proste pecka si pamatuju jak jsme byli v Edenu na koncerte Black Sbbath uplne v posledni vystoupeni s Ozzym to uz taky bude asi 10let , jinak stara rockova klasika to je tak nas žánr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 woe..já furt musel brzdit jak si se předemnou plazil...... Ty si kecka vid ... si rikal ze nemas benzin tak sem ti busel jet na spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 co sháníš,kož.rušku nebo RS ručku? Shanim kozenou rucku na F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Možná ze jsem si stylem nazapadnu nomy s tatou poslouchame treba AC/DC hodne, Black Sabbath, Deep purple, KISS to asi moc tady ne vidte chlapi kiss... super....byl jsem na koncíku...a bomba....mám i DVDčko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak není to úplně můj šálek kávy,ale hudba je to určo kvalitní ...neboj my tě naučíme poslouchat takové lahůdky jako jsou SOAD,KoRn,¨SOB atd. Tak jsem na to zvedavy co to bude za zbesilost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.