Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ty si kecka vid ... si rikal ze nemas benzin tak sem ti busel jet na spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Preci jen mymu tatovi je 53, tak ona je to hudba jeho mladi prej a tak jsem to od mala poslouchal a tak nejak se mi to zalibilo ze ty AC/DC je proste pecka si pamatuju jak jsme byli v Edenu na koncerte Black Sbbath uplne v posledni vystoupeni s Ozzym to uz taky bude asi 10let , jinak stara rockova klasika to je tak nas žánr Teď sem nekde viděl že mají bejt uriah heep ... klasika jak prase .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 kiss... super....byl jsem na koncíku...a bomba....mám i DVDčko.... Tak to musi byt parada neslo by to nejak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Teď sem nekde viděl že mají bejt uriah heep ... klasika jak prase .) Trosku z ruky ale http://koncerty.kdykde.cz/poprock/zlinsky/7098___uriah-heep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tak to musi byt parada neslo by to nejak ... myslíš jako vysmahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tak to musi byt parada neslo by to nejak ... Tooo neee ... tady jenom ORIGO zadnáá pálenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 myslíš jako vysmahnout? No treba nevim jestli to tady neni zakazany takovy veci psat verejne vim ze na nekterych forech jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No treba nevim jestli to tady neni zakazany takovy veci psat verejne vim ze na nekterych forech jo pošlu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 pošlu SZ Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no ty krááso v tomdle pocasi minimalne dvojdeni vejlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no ty krááso v tomdle pocasi minimalne dvojdeni vejlet No to jo, ted jsem se dival na webku z toho okoli, protoze kolega tam jezdi jeste za Zlin a tak neni to tam spatny spis az ty beskydy bili karpaty a javornik ale ty buchlovice v pohode jen asi prekonat D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Shanim kozenou rucku na F1 asi bych věděl ale jen RS perforovanou,ale zkusím se ti poptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 D1 nebrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tooo neee ... tady jenom ORIGO zadnáá pálenka jasně ...tfuj piráti jedni :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? ale Jirko, já byl takovej vždycky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jasně ...tfuj piráti jedni ty originále jeden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 asi bych věděl ale jen RS perforovanou,ale zkusím se ti poptat Diky moc, ja mam kozenou radici paku z Edice 100 a ta perforovana rucka z RS by asi k tomu moc nesedla ale dekuju za kazdy odkaz radu nebo tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No to jo, ted jsem se dival na webku z toho okoli, protoze kolega tam jezdi jeste za Zlin a tak neni to tam spatny spis az ty beskydy bili karpaty a javornik ale ty buchlovice v pohode jen asi prekonat D1 To bude největší kámen úrazu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ty originále jeden.... prej originále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak náš Ondra je jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 To bude největší kámen úrazu .) Včera vecer jak davali v udalostech ty on-line reportaze z danych mist tak ta D1 na tom 90km a dal vypadala opravdu krute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? nebo drogy ...drogy jsou fajn...kuava kde mám tu stříkačku :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Včera vecer jak davali v udalostech ty on-line reportaze z danych mist tak ta D1 na tom 90km a dal vypadala opravdu krute okolo jihlavy je to prdel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 nebo drogy ...drogy jsou fajn...kuava kde mám tu stříkačku :smich: :smich: Ja delam ve farmaceuticke firme , vesely clovek musi byt jinak to stoji za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.