Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Ty si kecka vid ... si rikal ze nemas benzin tak sem ti busel jet na spotřebu :)

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Preci jen mymu tatovi je 53, tak ona je to hudba jeho mladi prej a tak jsem to od mala poslouchal a tak nejak se mi to zalibilo ze ty AC/DC je proste pecka si pamatuju jak jsme byli v Edenu na koncerte Black Sbbath uplne v posledni vystoupeni s Ozzym to uz taky bude asi 10let , jinak stara rockova klasika to je tak nas žánr :palec2:

Teď sem nekde viděl že mají bejt uriah heep ... klasika jak prase .)

kiss... super....byl jsem na koncíku...a bomba....mám i DVDčko.... :palec2::palec2::palec2:

Tak to musi byt parada neslo by to nejak ... lol:palec2:

• Autor

myslíš jako vysmahnout?

Tooo neee ... tady jenom ORIGO zadnáá pálenka :)

myslíš jako vysmahnout?

No treba :) nevim jestli to tady neni zakazany takovy veci psat verejne vim ze na nekterych forech jo :)

• Autor
No treba :) nevim jestli to tady neni zakazany takovy veci psat verejne vim ze na nekterych forech jo :)

pošlu SZ ;)

pošlu SZ ;)

Diky moc :palec2:

no ty krááso v tomdle pocasi minimalne dvojdeni vejlet

no ty krááso v tomdle pocasi minimalne dvojdeni vejlet

No to jo, ted jsem se dival na webku z toho okoli, protoze kolega tam jezdi jeste za Zlin a tak neni to tam spatny spis az ty beskydy bili karpaty a javornik ale ty buchlovice v pohode jen asi prekonat D1 lol

Shanim kozenou rucku na F1 :palec2:

asi bych věděl ale jen RS perforovanou,ale zkusím se ti poptat ;)

Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? :smich:

• Autor

D1 nebrat....

Tooo neee ... tady jenom ORIGO zadnáá pálenka :)

jasně :palec2: ...tfuj piráti jedni :smich: :smich:

• Autor
Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? :smich:

ale Jirko, já byl takovej vždycky..... :smich:

• Autor
jasně :palec2: ...tfuj piráti jedni :smich::smich:

ty originále jeden.... :smich:

asi bych věděl ale jen RS perforovanou,ale zkusím se ti poptat ;)

Diky moc, ja mam kozenou radici paku z Edice 100 a ta perforovana rucka z RS by asi k tomu moc nesedla :( ale dekuju za kazdy odkaz radu nebo tip :)

No to jo, ted jsem se dival na webku z toho okoli, protoze kolega tam jezdi jeste za Zlin a tak neni to tam spatny spis az ty beskydy bili karpaty a javornik ale ty buchlovice v pohode jen asi prekonat D1 lol

To bude největší kámen úrazu .)

ty originále jeden.... :smich:

prej originále :smich:

• Autor

tak náš Ondra je jen jeden :)

To bude největší kámen úrazu .)

Včera vecer jak davali v udalostech ty on-line reportaze z danych mist tak ta D1 na tom 90km a dal vypadala opravdu krute :(

nebo drogy :smich: ...drogy jsou fajn...kuava kde mám tu stříkačku :smich: :smich: :smich: :smich:

• Autor
Včera vecer jak davali v udalostech ty on-line reportaze z danych mist tak ta D1 na tom 90km a dal vypadala opravdu krute :(

okolo jihlavy je to prdel....

nebo drogy :smich: ...drogy jsou fajn...kuava kde mám tu stříkačku :smich: :smich: :smich: :smich:

Ja delam ve farmaceuticke firme , vesely clovek musi byt jinak to stoji za prd :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.