Říjen 16, 200915 r Autor Ty si kecka vid ... si rikal ze nemas benzin tak sem ti busel jet na spotřebu
Říjen 16, 200915 r Preci jen mymu tatovi je 53, tak ona je to hudba jeho mladi prej a tak jsem to od mala poslouchal a tak nejak se mi to zalibilo ze ty AC/DC je proste pecka si pamatuju jak jsme byli v Edenu na koncerte Black Sbbath uplne v posledni vystoupeni s Ozzym to uz taky bude asi 10let , jinak stara rockova klasika to je tak nas žánr Teď sem nekde viděl že mají bejt uriah heep ... klasika jak prase .)
Říjen 16, 200915 r kiss... super....byl jsem na koncíku...a bomba....mám i DVDčko.... Tak to musi byt parada neslo by to nejak ...
Říjen 16, 200915 r Teď sem nekde viděl že mají bejt uriah heep ... klasika jak prase .) Trosku z ruky ale http://koncerty.kdykde.cz/poprock/zlinsky/7098___uriah-heep
Říjen 16, 200915 r Tak to musi byt parada neslo by to nejak ... Tooo neee ... tady jenom ORIGO zadnáá pálenka
Říjen 16, 200915 r myslíš jako vysmahnout? No treba nevim jestli to tady neni zakazany takovy veci psat verejne vim ze na nekterych forech jo
Říjen 16, 200915 r Autor No treba nevim jestli to tady neni zakazany takovy veci psat verejne vim ze na nekterych forech jo pošlu SZ
Říjen 16, 200915 r no ty krááso v tomdle pocasi minimalne dvojdeni vejlet No to jo, ted jsem se dival na webku z toho okoli, protoze kolega tam jezdi jeste za Zlin a tak neni to tam spatny spis az ty beskydy bili karpaty a javornik ale ty buchlovice v pohode jen asi prekonat D1
Říjen 16, 200915 r Shanim kozenou rucku na F1 asi bych věděl ale jen RS perforovanou,ale zkusím se ti poptat
Říjen 16, 200915 r Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ?
Říjen 16, 200915 r Autor Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? ale Jirko, já byl takovej vždycky.....
Říjen 16, 200915 r asi bych věděl ale jen RS perforovanou,ale zkusím se ti poptat Diky moc, ja mam kozenou radici paku z Edice 100 a ta perforovana rucka z RS by asi k tomu moc nesedla ale dekuju za kazdy odkaz radu nebo tip
Říjen 16, 200915 r No to jo, ted jsem se dival na webku z toho okoli, protoze kolega tam jezdi jeste za Zlin a tak neni to tam spatny spis az ty beskydy bili karpaty a javornik ale ty buchlovice v pohode jen asi prekonat D1 To bude největší kámen úrazu .)
Říjen 16, 200915 r To bude největší kámen úrazu .) Včera vecer jak davali v udalostech ty on-line reportaze z danych mist tak ta D1 na tom 90km a dal vypadala opravdu krute
Říjen 16, 200915 r Ondro : co s tim marou je ??? Je na vsechny nejakej milej ne ?? Že by kurzsebeovládání ? nebo drogy ...drogy jsou fajn...kuava kde mám tu stříkačku :smich: :smich:
Říjen 16, 200915 r Autor Včera vecer jak davali v udalostech ty on-line reportaze z danych mist tak ta D1 na tom 90km a dal vypadala opravdu krute okolo jihlavy je to prdel....
Říjen 16, 200915 r nebo drogy ...drogy jsou fajn...kuava kde mám tu stříkačku :smich: :smich: Ja delam ve farmaceuticke firme , vesely clovek musi byt jinak to stoji za prd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.