Listopad 9, 200915 r tož pošli vzorek Marku ondra říkal že to jen fotil, ne že odebíral z hajzlíku i vzorek
Listopad 9, 200915 r Máro nekecej že si nepožil ) si nějakej milej takhle v pondělí Tak je pondeli nas šetří ze zacatku tyden pockej v patek
Listopad 9, 200915 r Marku ondra říkal že to jen fotil, ne že odebíral z hajzlíku i vzorek Tento vzorek by bylo hodne kruty
Listopad 9, 200915 r Autor Máro nekecej že si nepožil ) si nějakej milej takhle v pondělí já jsem na Vás milej furt....hošánci.....
Listopad 9, 200915 r Ondro : ondro pošli sem zvedav jak mate (za)delanou toaletu tak až večer až budu doma u pc,sem si neuvědomil že to mám doma uložený
Listopad 9, 200915 r Marku ondra říkal že to jen fotil, ne že odebíral z hajzlíku i vzorek tak vzorek asi nebude
Listopad 9, 200915 r Autor tak až večer až budu doma u pc,sem si neuvědomil že to mám doma uložený doma uložený....tam musí být smrádek
Listopad 9, 200915 r doma uložený....tam musí být smrádek Tak ondra neni béčko .. snad to dal to nějakýcho igelitáku .. at to tam nesmrdí
Listopad 9, 200915 r doma uložený....tam musí být smrádek neznáš sáček se zámkem??? ten to nepustí ven
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.