spineshank Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 to všichni čumíte na superstar ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Dobre rano ja jsem vcera nekoukal na vyhlaseni, no jinak vcera jsem byl na 2bobule a fakt sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak Bobule se mi líbíly,takže se na to pokračování taky těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 akorát že v tom pokračování nehraje už Terezka,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 akorát že v tom pokračování nehraje už Terezka,co? Ale hraje kocka jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 hmm tak to pak jooo :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Pak tam hraje taky jedna slecna tak je taky ta uz je i takove vyvinutejsi ale Terezka jako lolitas pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jak se jmenuje??jsem spíš na ty vyvinutější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 (editace) Hraje tam dceru Marušku toho Jiriho Krampola, ktery tam predstavuje postavu zamozneho podnikatele a ten Jirka (Lukas Langmajer) se s ni zapletl a pak na zacatku filmu vyleze ze s tim Jirkou ceka dite a ten Jirka to nevy a celu dobu se ho tam snazi zabit,protze ten tata ty Marusky, ho nesnasi a delal pingla u nej ve vile, no ale je to proste nej videt Editováno: 10. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tome tenhle už by nebyl tak špatnej,co'?? Navštivte můj webhttp://forum.skodahome.cz/index.php?act=attach&type=post&id=165780 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tome je to ona?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tome tenhle už by nebyl tak špatnej,co'?? Navštivte můj webhttp://forum.skodahome.cz/index.php?act=attach&type=post&id=165780 Ondro to je paradni ten volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tome je to ona?? Ano to je myslim ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak jako vypadá k nakousnutí ta prdelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 nazdár hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 na 2bobule chcem taky zajít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 čauec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak jako vypadá k nakousnutí ta prdelka Kdyby jen k nakousnuti ta by rvala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 nazdár hoši Ahoj Libore jak se vede?No urcite zajdete je to sranda a kam chodite do kina do ŠLK nebo v Dolním Podluzi myslim ze byvalo taky vid, nebo do LBC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ahoj Libore jak se vede?No urcite zajdete je to sranda a kam chodite do kina do ŠLK nebo v Dolním Podluzi myslim ze byvalo taky vid, nebo do LBC? tak pořád špatně, ale už je to lepší Já dávám přednost vdf, je tam deď nově opravený kino(http://www.centrumpanorama.cz/cz/495-o-nas.html) a je to tam moc hezký , do lbc to je docela daleko jen kvůli filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 JJ to je pravda do uz radsi do decina vid do kina nez do LBC, no tak to jo, tak to mas kousek do VDF a kdy to tam bude, urcite zajdete, takze nemoc se te porad drzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 dávaj to tam od 12. do 18., takže se uzdravím a pujdem. Tak už je to lepší než včera, tak se toho snad rychle zbavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak pořád špatně, ale už je to lepší Já dávám přednost vdf, je tam deď nově opravený kino(http://www.centrumpanorama.cz/cz/495-o-nas.html) a je to tam moc hezký , do lbc to je docela daleko jen kvůli filmu pořiď si kino domů a máš vystaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ondro to je paradni ten volant Tome,tak už mám udělat předobjednávku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.