Lora28 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Zdravím všechny, mám Octavii 1.9 TDI 81KW, když je auto studené tak startuje na první otočení a když se zahřeje startování je delší. Mohl by jste mi někdo poradit co s tím děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Pokud to nevyresis jinak, tak u nas lze opravit teplej start.. TDIgarage dilna BOHUMIN. odzkouseno a funguje mnohokrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Nebo zkus napřed vyčistit a promazat startér. Popř. vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
@Honza@ Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj, Měl jsem podobný problém, spekuloval jsem na všim možným a nakonec to byl onen zmiňovaný startér..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurika Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Zdravím všechny, mám Octavii 1.9 TDI 81KW, když je auto studené tak startuje na první otočení a když se zahřeje startování je delší. Mohl by jste mi někdo poradit co s tím děkuji Ahoj Primo ten samej problem mam i ja. mam Skodu octavii II 1.9 TDI 77KW a kdyz venku treba mrzne tak to nastartuje hned ale kdyz je trebeba motor zahraty na 90 stupnu tak se motor toci 4 sekundy a pak astartuje.a jeste jsem to ani nevyresil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 mozno treba nastavit startovaciu davku nafty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Hledat Hledat Hledat Hledat Hledat a zase Hledat!!!!!!! Je tu o tom už 3 prdele, tak nebuď shnilý a hledej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Staci oklamat cidlo teploty a tocis lepsie ako benzinaky, mam to tak uz cca 50 tisic km a ide to bezproblemov. Dokonca si vies sam nastavit do akych otaciek po nastartovani ma motor vyletiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.