Alexandr Nowák Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj, mám 1.6, 75kw 2005, a stává se mi, že při vyšších otáčkách 3500 - 5000, mi začne problikávat kontrolka dobíjení :-(, pokud ví, ať prosím poradí. díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Nech proměřit dobíjení, asi bude v háji regulace a přebíjí nebo tak něco a nebo klouže řemen, ale to je dost nepravděpodobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Viděl bych to na špatný uhlíky v alternátoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.oplustil Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ahoj, mám 1.6, 75kw 2005, a stává se mi, že při vyšších otáčkách 3500 - 5000, mi začne problikávat kontrolka dobíjení :-(, pokud ví, ať prosím poradí. díky! Tak mě prozměnu nesvítí kontrolka dobíjení vůbec, ani při testu při startu. Octavii jsem koupil nově, ani nevím, kde má svítit (mám klasickou palubovku r.99), Ale ujel jsem asi 1000Km a alternátor zjevně dobíjí, nebo aspoň trochu, to už bych poznal...... Jinak motor ten samý. Ve Tvém případě bych to viděl na výměnu usměrňovače (elektronická část alternátoru), nebo mechanickou kontrolu alternátoru (třeba při vyšších otáčkách prokluzuje řemel, jetli to není blbost...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Kontrolka dobíjení má svítit před nastartováním. Zkontroluj konektor co je na startéru, jestli je dobře docvaknutý nebo není zoxidovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Ahoj, mám problém s kontrolkou dobíjení (octavii 1.9tdi). když nastartuju tak normálmě zhasne a po chvíly začne svítit ale když přídám plyn tak víc a víc s plynem, tak normálně zase zhasne až zase když uberu plyn tak se rosvítí co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 (editace) koukni na uhlíky v regulátoru viz. obrázek a ještě bych koouknul na měděný kroužky na kotvě alternátoru, jestli nejsou vyježděný, protože pak uhlíky nedosedají po celé styčné ploše, ale spíš jsou již zbroušený. regulátor.doc Editováno: 1. Únor 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 OK díky zítra kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Tak že altík je asi v pr..ly,jak jezděj ty uhlíky je to pěkně vyjiskření jde s tím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.