Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) a Ty máš přezuto??? Editováno: 13. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 a Ty máš přezuto??? ještě ne,ale chystám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 copak v obuvy maj slevičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 copak v obuvy maj slevičky slevičky příjdou určitě jinak osobně to v plánu ješte nemám, na začátek listopadu hlásí teploty kolem 14st a na hory zatím nepojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 no ale teď zrovna celej týden nic moc počasíčko........a když musím jezdit...dám radši zimní....a nad 20°C už nebude, takže ty zimáče na prdel nedostanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 myslím že příští týden bude aspoň 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ondro Ty jsi ale kůň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak co bando,nespácháme opět něco?? tentokrát třeba někde posedět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak co bando,nespácháme opět něco?? tentokrát třeba někde posedět.. neděj prdelky a pojď za náma do Hospy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak co bando,nespácháme opět něco?? tentokrát třeba někde posedět.. tak nás pozvi k Tobě...aby tě nemuseli kluci někam vozit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 myslím že příští týden bude aspoň 25 To jo protoze Mara uz prezul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Hele Tomasi....ne.er.....aby na Chabry napadlo metr sněhu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 bez mučení říkám, že ještě nepřezuto ..... jinak dneska venku pěkná kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 bez mučení říkám, že ještě nepřezuto ..... jinak dneska venku pěkná kosa to teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Tak dobře, dnes konečně přezuto i umyto A dokonce jsem měnil i obě žárovky Xenonový letnáky jsem vypucoval a šup s nima do sklepa. Dnes docela sluničko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Tak všem štastný nový rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 také vám přejem hezký a uspěšný nový rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 karlovaráci a lidé z okolí za týden a něco ze mě bude velká holka,budu mít narozky tak mě napadlo jestli bysme neudělali nějaký menší posezení,pokecali atáák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Tak za sebe napíšu, že já se ničeho nezůčastním........stejně bych nebyl vítán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 karlovaráci a lidé z okolí za týden a něco ze mě bude velká holka,budu mít narozky tak mě napadlo jestli bysme neudělali nějaký menší posezení,pokecali atáák.. 15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) 15? no jasně Radku hehe Editováno: 27. leden 2010, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 no jasně Radku hehe Tak to je hezký věk ,přeji vše nej nej ,a už je jasné proč ještě nemáš auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 já bych tipnul 17nact .... preci jen na parkovisti u sparu nevypadala na 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Tak lidičky. Copak je s Vámi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.