Vítězslav Rauch Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Mám problém s vnitřním větrákem, při přepnutí na čtvrtou rychlost se prostě vypne. Neřešil jste to již někdo? Hledal jsem na fóru, ale nic jsem nenašel. Sundal jsem kryt, kolečka i světlovod, spínací plošky vypadají v pořádku a čisté, dál jsem si to rozebírat zatím netroufnul. Na VAGu nic není... Díky za radu čím by to mohlo být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 poistka? mne sice nesiel vobec. ale neviem ci na stvrty stupen nejde cez nejaku inu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 poistka? mne sice nesiel vobec. ale neviem ci na stvrty stupen nejde cez nejaku inu. Pojistky jsem kontroloval, všechny jsou v pořádku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tohle je zvláštní, kdyby ti nešly ty nižší rychlosti, tak je to jasné - předřadné odpory, ale na čtyřku se to spíná napřímo. Jedině zkontolovat vedení a proměřit otočný spínač jestli ve čtvrté poloze opravdu spíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak už jsem to vyřešil, byl povytažený konektor vzadu na té jednotce ovládání rychlosti ventilátoru. Je tam na prd přístup, nedá se to celé vytáhnout, dráty jsou krátké, musel jsem se k tomu dostat zezadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 nazdar. pouzijem toto vlakno ked je ot o oventilatore. no ja mam pravdepodobne odpaleny ten odpor, konkretne mi nefunguje I. stupen. Chcem sa len spytat ked to rozoberiem ako zistim ktory je ot odpor pre ten I. stupen a ci to uz niekto menil, nejaky malinky navod a skusenosti by mi pomohli. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjanulik Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 nazdar. pouzijem toto vlakno ked je ot o oventilatore. no ja mam pravdepodobne odpaleny ten odpor, konkretne mi nefunguje I. stupen. Chcem sa len spytat ked to rozoberiem ako zistim ktory je ot odpor pre ten I. stupen a ci to uz niekto menil, nejaky malinky navod a skusenosti by mi pomohli. dik a bylo to tím odporem,mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.