sanator Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 je to drobnost ale uz mi zacina liest na nervy a aj asi niec pokazilo Takze doteraz to robilo tak raz dva krat za 3 mesiace no proste z casu nacas to sa dalo prekusnut ale teraz po kazdom otoceni klucika do 1 polohy zamkne dvere uz na otvaranie prestali reagovat LZ dvere(nejdu otvorit ani manualne zvnutra niako!!!!!) co toi moze bit???:: OC1 rv 98 Tdi 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tenhle stejny problem jsem řešil taky auto se po nastartovani samo zamklo . Hledal jsem jestli nejsou kabely polamane v pruchodkach a nic . Nakonec jsem napojil vag a ten vyčetl zkrat v zámku ve dveřích od řidiče . Rozebral jsm dveře i a vyndal motorek centralu nic nebylo vidět co by ten zkrat působilo . Problém zřejmě dělaly zaoxidovany kontakty v konektoru centralu po vystřikani čisticím sprayem problém skončil . Napoj to na vag , mrkni na ty konektory od centrálu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.