viewer Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Asi budu vypadat jako lama, u Octy v pohodě ale u Favorita jsem na převodovce krom vypoštěcího šroubu nenašel nic, čím bych mohl zkontrolovat případně doplnit převodový olej, asi špatně koukám, navede mě někdo ? A ještě něco co ja tam za převoďák, asi nějajý PP90 ...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Asi budu vypadat jako lama, u Octy v pohodě ale u Favorita jsem na převodovce krom vypoštěcího šroubu nenašel nic, čím bych mohl zkontrolovat případně doplnit převodový olej, asi špatně koukám, navede mě někdo ?A ještě něco co ja tam za převoďák, asi nějajý PP90 ...?? olej se tam tuším leje po demontáži náhonu tachometru. (v motorovém prostoru). Rovněž tím náhonem se dá změřit kolik tam oleje je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak to mě nanapadlo, jdu to vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Olej se opravdu leje náhonem tachometru.Odšroubuje se šroubek většinou na 9 klíček.Vysune se celýválcovýdíl z otvoru převodovky.Pozor může vyjet osička s ozubenym kolečkem a zapadnout do převodovky.Potom by se musela převodovka rozpůlit aby se vyndala.Hladina oleje by měla být vydět na dně otvoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak hotovo, zkontrolováno, jen mi přijde že ta osička tam spadnout nemůže protože je o něco opřenám kdyby nebyla tak by tam asi mohla spadnout kdykoliv protože náhon je v ní jen nasunutý a nic jí vlastně nedrží, když jsem to vyndaval skutečně se zdálo že tam zapadne ale jak se to dá zpět tak se to o něco zarazí a zase vyleze nahoru. Jinak děkuji, tohle by mě nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmenn Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Zdravím. Jaký jste použil olej a v jakém množství? SAE 80 2.4l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Mogul Trans 75W GL4 ...2,5L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.