paul_tdi Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Čau,bratranek se chce zeptat zda si může koupit svuj olej a filtr když má auto ještě v zaruce a jit stim na garančku at mu to vymění nebo si musi ten olej koupit u nich.....to same z brzdama,že si koupi třeba FERODA,STARLINE a zajde s tim at mu to vymění.Ma jit totiž na garančku a hazí mu předek,se boji at mu ty kotouče nemění,bo za to chcou dost,proto si material chce koupit sám,ma najeto cca45000-fabia 1.2HTP,de to???Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 v každým dobrým servisu přijmou originalni nahradní díly od jinud....olej by měl byt v originalnim baleni s neporušenou pojistkou a měl by splnovat hodnoty vyrobce automobilu(normu vizkozitu apod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 dík,ale original je jen jeden,takže třeba kotouče FERODO si koupit nemuže,a olejovy filtr třeba STARLINE taky ne.musí to byt koupene ve škodovce,jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 existujou dodavatelé "originalnich" dílu za jiny ceny mrkni sem:http://www.cc-autodily.cz/ original je jeden ale dodavetelů je víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Já myslím, že tolerujou akorát vlastní olej...ostaní moc nechtějí...jen koupit u nich/ aby vydělali....ale je to servise od servisu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jeď do ČSAO Černokostelecká, ti mají teď stále v rádiu reklamu" "Splníme našim zákazníkům jakékoliv přání" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jak říká Mello, ČSAO to udělá,jen si dej pozor na záruku mobility. Mě jí z vlastním filtrem oleje Mann nepotvrdily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 paul_tdi: na hlavní otázku ti klucí už asi odpověděli, já jen zareaguju...ať bratránek Starline nekupuje, sice krásná cena, ale desky i kotouče stojí za.... Ferodo je rozhodně jiný kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jak říká Mello, ČSAO to udělá,jen si dej pozor na záruku mobility. Mě jí z vlastním filtrem oleje Mann nepotvrdily. nepotvrdil-i Ať si jí strčí...když má člověk asistenční služby, jajich ZM nepotřebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Naprosto ten samej problém: taky nemám potvrzenou ZM ale jak mě přesvědčil technik...je to stejně k hovnu...když máš dobré pojištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 nepotvrdil-iAť si jí strčí...když má člověk asistenční služby, jajich ZM nepotřebuje. S tvrdym je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ak mam kotúče v záruke ale auto už nie, vymenia mi ich v ramci záruky? sú totiž zvlnené...vzťahuje sa na to záruka? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ak mam kotúče v záruke ale auto už nie, vymenia mi ich v ramci záruky? sú totiž zvlnené...vzťahuje sa na to záruka? dik Pochybuju - na spotřební materiál se to nevztahuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Já si myslím, že pokuď to montoval autorizovaný servis, tak by na tuto závadu kotouče měla být záruka 24 měsíců jak udává zákon. Určitě na co se záruka nevztahuje je opotřebení, ale to že je vlnitej je přece chyba materiálu. Editováno: 26. Duben 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 menil som kotúče v 20 000km,boli zvlnene, teraz mám 40 000km a opať sú zvlnené, takže sa mi zvlnia každých 20 000 km,len auto už nemam v záruke. Neviem prečo sa mi vlnia, neprešiel som mlakou, nebrzdím prudko, nechápem....uvidím, či mi ich vymenia, opýtam sa. Myslíte že to bude tým, že su nekvalitné kotúče? mám kúpiť inú značku? ak ano tak akú? ide mi hlavne o to aby som ich v 60 000km nemusel opať meniť. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To nejsou originál? V tomto případě pochybuju, že je někdo veme do reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Kotouče se můžou kroutit podle nábojky kola.Koutouč se po čase a několika ohřatích podá házivosti nábojky.Ale jde také o kvalitu kotouče.Nábojka musí mít min.házivost(max 2 setiny milimetru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jasné, že mám original zo škodovky montovane v autorizovanom servise, ale sa mi zvlnili, tak ak mi to neuznajú kúpim inú značku než majú v škodovke. A ta nábojka kolesa je čo? to je v kolese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nábojka(unašeč)je to na co přišroubuješ kotouče.A věř má to velký vliv na kotouč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Já mám najeto 75t po Praze a zatím žádný problém s tím, že by se kroutili. A ty už máš po 40t druhý v pr..li. Záruku by měli uznat, jinak napiš do Škodovku v Boleslavi ať se ktomu vyjádří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Heh, já mám najeto 175tis. a kotouče původní a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 mello: ... ale on myslel autem... :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no neviem prečo by som mal mať tie nábojky zlé, dá sa to zistiť či je to tou nábojkou?...kolko stojí taka nabojka škodovke original myslím? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nevím co máš za auto ale na Octavii sada(ložisko+nábojka)cca 2000kč(podle etky).A proč by jsi měl mít špatný nábojky?Protože máš stále problémy s kotoučema.Příčinu proč se zkroutí nevím ale je to celkem častá závada.Při výměně kotouču si je nech změřit.Může to dělat třeba jen na 1 straně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ma fabiu 1, tak ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.