Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau,bratranek se chce zeptat zda si může koupit svuj olej a filtr když má auto ještě v zaruce a jit stim na garančku at mu to vymění nebo si musi ten olej koupit u nich.....to same z brzdama,že si koupi třeba FERODA,STARLINE a zajde s tim at mu to vymění.Ma jit totiž na garančku a hazí mu předek,se boji at mu ty kotouče nemění,bo za to chcou dost,proto si material chce koupit sám,ma najeto cca45000-fabia 1.2HTP,de to???Díky

Vloženo

v každým dobrým servisu přijmou originalni nahradní díly od jinud....olej by měl byt v originalnim baleni s neporušenou pojistkou a měl by splnovat hodnoty vyrobce automobilu(normu vizkozitu apod)

Vloženo

paul_tdi: na hlavní otázku ti klucí už asi odpověděli, já jen zareaguju...ať bratránek Starline nekupuje, sice krásná cena, ale desky i kotouče stojí za.... :feve: Ferodo je rozhodně jiný kafe :palec2:

Vloženo
Jak říká Mello, ČSAO to udělá,jen si dej pozor na záruku mobility. Mě jí z vlastním filtrem oleje Mann nepotvrdily.

nepotvrdil-i

Ať si jí strčí...když má člověk asistenční služby, jajich ZM nepotřebuje.

Vloženo
ak mam kotúče v záruke ale auto už nie, vymenia mi ich v ramci záruky? sú totiž zvlnené...vzťahuje sa na to záruka? dik

Pochybuju - na spotřební materiál se to nevztahuje..

Vloženo (editace)

Já si myslím, že pokuď to montoval autorizovaný servis, tak by na tuto závadu kotouče měla být záruka 24 měsíců jak udává zákon. Určitě na co se záruka nevztahuje je opotřebení, ale to že je vlnitej je přece chyba materiálu.

Editováno: , autor: Kubenec
Vloženo

menil som kotúče v 20 000km,boli zvlnene, teraz mám 40 000km a opať sú zvlnené, takže sa mi zvlnia každých 20 000 km,len auto už nemam v záruke. Neviem prečo sa mi vlnia, neprešiel som mlakou, nebrzdím prudko, nechápem....uvidím, či mi ich vymenia, opýtam sa. Myslíte že to bude tým, že su nekvalitné kotúče? mám kúpiť inú značku? ak ano tak akú? ide mi hlavne o to aby som ich v 60 000km nemusel opať meniť. dik

Vloženo

Kotouče se můžou kroutit podle nábojky kola.Koutouč se po čase a několika ohřatích podá házivosti nábojky.Ale jde také o kvalitu kotouče.Nábojka musí mít min.házivost(max 2 setiny milimetru).

Vloženo

jasné, že mám original zo škodovky montovane v autorizovanom servise, ale sa mi zvlnili, tak ak mi to neuznajú kúpim inú značku než majú v škodovke. A ta nábojka kolesa je čo? to je v kolese?

Vloženo

Já mám najeto 75t po Praze a zatím žádný problém s tím, že by se kroutili. A ty už máš po 40t druhý v pr..li. Záruku by měli uznat, jinak napiš do Škodovku v Boleslavi ať se ktomu vyjádří.

Vloženo

Nevím co máš za auto ale na Octavii sada(ložisko+nábojka)cca 2000kč(podle etky).A proč by jsi měl mít špatný nábojky?Protože máš stále problémy s kotoučema.Příčinu proč se zkroutí nevím ale je to celkem častá závada.Při výměně kotouču si je nech změřit.Může to dělat třeba jen na 1 straně!!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...