Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj dnes se mě stalo že při rozjíždění se mi rozsvítila kontrolka ruční brzdy a začla nepřetržitě pípat. Dojel jsem na nejbližší místo k zastavení vypl motor nastartoval a nic vše funguje jak má. Nevíte co by to mohlo být. V manuálu jsem se dočetl že když to pípne jednou tak to sou destičky, když 3x tak je něco s brzdovým systémem, ale když to pípe pořád tak teda nevím. Auto fungovalo normálně aji s rozsvícenou kontrolkou. :help:

Jo mám O1 1.9 TDI 66 kW

Upraveno od PavelOD

Máš málo brzdové kapaliny.

Signál jde od plovákového čidla umístěného ve víčku nádobky na brzdovou kapalinu.

Tam se podívej.

Nebo čidlo má poruchu, je odpojené atd.

• Autor

No to jsem se dočetl taky, ale zarazilo mě že to pípalo celou dobu jízdy a teď už to nedělá. Zkontroloval jsem brzdovou kapalinu a vypadá že je jí tam dost. Čert ví, jel jsem do kopce a zrychloval jsem tak jestli se to nějak pohlo nebo co. Jen mě zajímalo jestli ta kontrolka třeba nemá ještě jiné upozornění.

Řeším teď úplně stejný problém. Při prudkém zrychlení se mi kontrolka rozbliká, třikrát pípne. Po zbytek cesty se to už třeba nestane. Kapaliny je tam akorát, destičky ok... :aggressive:

OI 1,9TDi 81kw

• 3 týdny později...

Pri rychlosti nad 5 km/h a zatiahnutej rucnej brzde to pipa tiez. Napadlo ma to preto, ze moze byt K.O. vypinac rucnej brzdy - tudiz signalizuje jej zatiahnutie...

• 2 týdny později...

Chtel bych se zeptat na toto zapojeni.

Fabie maji funkci - kdyz zatahnu rucni brzdu za jizdy zacne pipat palubovka.

Slo by to i u octavie aktivovat ?

Zapojit ten spinac co je na rucce ke kontaktum hlaseni malo kapaliny treba brzdovky

Mne to na mojej OI robi presne tak isto bez aktivacie. Ked zatiahnem za jazdy, alebo sa skusim rozbehnut bez uvolnenia, tak po chvilke (par sekund) to zacne prerusovane pipat.

U mě stejné, nic jsem nikde neaktivoval.

na starej octavke GLX 97 mi to nepipa. Na RS-ku hej...

Bude to asi rokom vyroby...

Tak to by me zajimalo jak je vlastne zapojena ta rucka - nema nkdo cas a omrknout zda je to v budikach ci jen zapojeni ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.