Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj dnes se mě stalo že při rozjíždění se mi rozsvítila kontrolka ruční brzdy a začla nepřetržitě pípat. Dojel jsem na nejbližší místo k zastavení vypl motor nastartoval a nic vše funguje jak má. Nevíte co by to mohlo být. V manuálu jsem se dočetl že když to pípne jednou tak to sou destičky, když 3x tak je něco s brzdovým systémem, ale když to pípe pořád tak teda nevím. Auto fungovalo normálně aji s rozsvícenou kontrolkou. :help:

Jo mám O1 1.9 TDI 66 kW

Editováno: , autor: PavelOD
Vloženo

Máš málo brzdové kapaliny.

Signál jde od plovákového čidla umístěného ve víčku nádobky na brzdovou kapalinu.

Tam se podívej.

Nebo čidlo má poruchu, je odpojené atd.

Vloženo

No to jsem se dočetl taky, ale zarazilo mě že to pípalo celou dobu jízdy a teď už to nedělá. Zkontroloval jsem brzdovou kapalinu a vypadá že je jí tam dost. Čert ví, jel jsem do kopce a zrychloval jsem tak jestli se to nějak pohlo nebo co. Jen mě zajímalo jestli ta kontrolka třeba nemá ještě jiné upozornění.

Vloženo

Řeším teď úplně stejný problém. Při prudkém zrychlení se mi kontrolka rozbliká, třikrát pípne. Po zbytek cesty se to už třeba nestane. Kapaliny je tam akorát, destičky ok... :aggressive:

OI 1,9TDi 81kw

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Vloženo

Chtel bych se zeptat na toto zapojeni.

Fabie maji funkci - kdyz zatahnu rucni brzdu za jizdy zacne pipat palubovka.

Slo by to i u octavie aktivovat ?

Zapojit ten spinac co je na rucce ke kontaktum hlaseni malo kapaliny treba brzdovky

Návštěvník
Vloženo

Tak to by me zajimalo jak je vlastne zapojena ta rucka - nema nkdo cas a omrknout zda je to v budikach ci jen zapojeni ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...