PavelOD Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Ahoj dnes se mě stalo že při rozjíždění se mi rozsvítila kontrolka ruční brzdy a začla nepřetržitě pípat. Dojel jsem na nejbližší místo k zastavení vypl motor nastartoval a nic vše funguje jak má. Nevíte co by to mohlo být. V manuálu jsem se dočetl že když to pípne jednou tak to sou destičky, když 3x tak je něco s brzdovým systémem, ale když to pípe pořád tak teda nevím. Auto fungovalo normálně aji s rozsvícenou kontrolkou. Jo mám O1 1.9 TDI 66 kW Editováno: 29. Duben 2009, autor: PavelOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sachs Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Máš málo brzdové kapaliny. Signál jde od plovákového čidla umístěného ve víčku nádobky na brzdovou kapalinu. Tam se podívej. Nebo čidlo má poruchu, je odpojené atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 No to jsem se dočetl taky, ale zarazilo mě že to pípalo celou dobu jízdy a teď už to nedělá. Zkontroloval jsem brzdovou kapalinu a vypadá že je jí tam dost. Čert ví, jel jsem do kopce a zrychloval jsem tak jestli se to nějak pohlo nebo co. Jen mě zajímalo jestli ta kontrolka třeba nemá ještě jiné upozornění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Řeším teď úplně stejný problém. Při prudkém zrychlení se mi kontrolka rozbliká, třikrát pípne. Po zbytek cesty se to už třeba nestane. Kapaliny je tam akorát, destičky ok... OI 1,9TDi 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Pri rychlosti nad 5 km/h a zatiahnutej rucnej brzde to pipa tiez. Napadlo ma to preto, ze moze byt K.O. vypinac rucnej brzdy - tudiz signalizuje jej zatiahnutie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Chtel bych se zeptat na toto zapojeni. Fabie maji funkci - kdyz zatahnu rucni brzdu za jizdy zacne pipat palubovka. Slo by to i u octavie aktivovat ? Zapojit ten spinac co je na rucce ke kontaktum hlaseni malo kapaliny treba brzdovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mne to na mojej OI robi presne tak isto bez aktivacie. Ked zatiahnem za jazdy, alebo sa skusim rozbehnut bez uvolnenia, tak po chvilke (par sekund) to zacne prerusovane pipat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 U mě stejné, nic jsem nikde neaktivoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 na starej octavke GLX 97 mi to nepipa. Na RS-ku hej... Bude to asi rokom vyroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak to by me zajimalo jak je vlastne zapojena ta rucka - nema nkdo cas a omrknout zda je to v budikach ci jen zapojeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.