icosom Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Našiel som ďalší kus,ale predávajúci tvrdí že k nemu nemá kód ale vraj v autorizovanom servise ho za 20€ poskytnú.Moc sa mi to nezdá môže to byť pravda? Pridávam štítok dá sa z toho niečo identifikovať,má to napríklad zabudované bluethoot? Díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ano ten ma bluetooth a s kodem ti neporadim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Dík,pôjdem v pondelok do servisu a overím to osobne,moc neverím že to len tak vydajú,to by bolo príliš jednoduché.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Pokud je radio kradene tak ho tam rovnou nechas a jeste pujdes na policiji. Kod ti ale stejne nedaji kdyz nebudes mit vin vozu ve kterem bylo legalne prihlaseno. Pak jedine nekoho tady z fora kdo ti kod vycte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Pokiaľ je to lopata tak je to z mojej strany bezpredmetné,je len otázkou času kedy natrafím na seriózneho predajcu,ktorý bude mať všetko v poriadku...Ešte sa teda opýtam či mi vie poskytnúť vin vozu z ktorého pochádza.Pokiaľ nie alebo sa bude vyhovárať je to jasný prípad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Tak podľa všetkého je to celé inak,hovoril som z predávajúcim a vysvetlil situáciu. Amundsen pochádza z jeho superB a menil ho na Columbus-a.Auto naďalej vlastní a teda s poskytnutím VIN nemá problém.Jemu vraj v servise tvrdili že mu kód vydajú za 20€ ale má rádio namontovať späť a prísť aj s autom lebo sa to vraj robí online.Má toto celé logiku? Editováno: 3. Duben 2016, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Ano ma, maji tak jistotu ze neni opravdu kradene. Takhle si zlodej muze opsat vin ze stitku na skle a hned rano utikat do skodovky pro pin. A nez majitel zjisti ze si nekdo pujcil jeho radio je pozde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Hm a oni podľa VIN nevedia identifikovať že tento konkrétny superB mal tohto konkrétneho Amundsen-a bez toho aby bolo namontované späť ? Nikde neexistujú záznamy o tom čím sa auto na výrobnom páse vybavilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Kontroluje se skz radia vuci vinu a z toho je generovan pin z online databaze. Kazdopadne 20€ je dost za zjisteni pinu. Vetsinou se plati do 300kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Spoiler Spoiler Ahoj, může mě někdo poradit jak přesně zapojit k amundsenu tu ridici jednotku 5j0035751 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 (editace) Jednoduche za radio vytahnes CAN L+H 1.6. das do prevodniku ...a z prevodniku CAN L+H 2.0 povedou do radia. Plus minus vemes z radia Popis: Editováno: 9. Duben 2017, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Děkuju to bych měl, akorát šlo by udělat aby se mě ukazovaly park. senzory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzny Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Lidi poraďte. Jakou verzi amundsenu mám shánět (popř. jaký převodník k tomu) když od toho chci následující. Přehrávání hudby přes kartu nebo USB Podpora parkovacího asistenta Handsfree Mám fabii 2 předfacelift 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita.nek Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Ahoj, taky se přidávám s dotazem - mám Fabii II r.v. 2008 (tedy předfacelift) Maxidot a místo současného rádia Dance (ve kterém nefunguje přehrávání CD) bych chtěl něco co bude umět přehrávat (ideálně z USB či karty), handsfree, navigovat, zobrazovat parkovací senzory a půjde k tomu domontovat zadní kamera. Zvládl by to amundsen? případně jaký amundsen koupit? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Zobrazovat parkovací senzory ti nebude žádné jiné rádio.. jinak vše bude umět Amundsen+ s prevodnikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Tak už jsou k dispozici nové mapy West V11 2019 pro Amundsen - RNS310. Zajímavé je že je nevydal VW. Že by VW přestal podporovat starší navigace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilKut83 Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Moc děkuji uživateli "clouseau" za super komunikaci a pomoc ohledně navigace Amundsen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Muschilo Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 Do Fabie r.v. 2007 před FL jsem instaloval Amundsena+ s převodníkem 1.6 na 2.0. Většina funkcí jede skvěle, včetně Bluetooth, ale nefunkční jsou 2. Tachosignál - navigace nefunguje při ztrátě signálu GPS (např. v tunelu) a aktuální čas na displeji navigace. Ještě bych zmínil, že navigace nešla nakódovat ve VCDS. Při pokusu o kódování se program pokaždé zasekl. Nevěděl by někdo, jak tohle vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 Doporučuji dát na stůl přes gateway octavia 2 nebo přímo do octavia 2 jinak nenakodujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Muschilo Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 (editace) Vyřešeno, díky. Editováno: 18. Září 2019, autor: Don Muschilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 (editace) Dotaz na všechny majitele navigace Amundsen+ s bluetooth - v režimu BT-AUDIO (přehrávání hudby přes bluetooth) - umožňuje Vám Amundsen+ přepínat skladby na rádiu případně tlačítky na volantu? A zobrazuje Vám názvy skladeb? Já mám ve Fabii BTHF jednotku pod sedadlem a rádio Swing, podle všeho je rádio tím lsabým článkem a nepodporuje ani jedno z toho (byť třeba skladby přepínat můžu pomocí hlasového ovládání BTHF jednotky)... Uvažuji, že bych ho vyměnil třeba za Amundsena, kdyby to řešilo tento problém... Editováno: 18. Září 2020, autor: Miro F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 (editace) Dotaz, který jsem položil před rokem, si jakožto čerstvý majitel navigace Amundsen+ sám zodpovím - ano, navigace Amundsen+ umožňuje přepínat skladby v režimu BTHF jak na rádiu, tak na volantu, dokonce lze přehrávání i pozastavit, zobrazuje názvy skladeb, interpreta, alba... Neumožňuje ale ovládat BT-Audio pomocí hlasového ovládání jako BTHF jednotka pod sedadlem. Nicméně to asi ani vzhledem k výše zmíněnému není potřeba, protože by to byla jen neefektivní duplicita... Editováno: 3. leden 2022, autor: Miro F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.