Vladimír Kalandra Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ahoj, mam v planu koupit oktavku, ale 75tkm se mi zda jako nejak malo. Dá se pomocí diagnostiky zjistit aktualni stav km? Něco jsem slyšel že RJ maji nejake kilometrohodiny, kde se pocita jak dlouho je v provozu a kolik toho najela. Díky. V diagnostice se moc nevyznam u těchdle novějších vozů. Řekněme že bych používal VagCom nebo VagCommander. Jak na to? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jde to zjistit u TDi facelift z motorové jednotky pomocí vag com hex can pokud někdo měnil KM a dělal to pořádně tak to nezjistíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jde to zjistit u TDi facelift z motorové jednotky pomocí vag com hex canpokud někdo měnil KM a dělal to pořádně tak to nezjistíš Dik, no a u benzinu to teda nejde jo? 1.8T. Jinak na co bych se měl na autě podívat (zaměřit) kromě funkčnosti elektriky? Je to moje první bazarový auto a nepojedu pro něj krátkou cestu. Už jsem si četl zkušenosti, ze často odchází snímač teploty vody a váha vzduchu.... Co jinýho bych mohl užitečnýho zjistit přes VagCom kromě výpisu chyb? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 nevím o nikom kdo to umí zjistit z benzínu pokud tomu nerozumíš tak nezjistíš nic každá chyba co je v autě má svou podstatu (závažnou nebo bezpředmětnou) něco se mohlo stát třeba jen odpojením něčeho při údržbě něco zas při slabé baterii (což se u bazarových aut stává) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.