PavelSv Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) Kontaktuj tuto firmu Mv Service ten borec umi zázraky a je velice precizní člověk je až v šoku jak důkladně to bere třeba při čistění interieru jsem dal drobnosti do zadní loketky a i tu měl otevřenou a vysával. Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: PavelSv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Diky z tip, ale ja jsem ze severnich cech a tohle je z ruky :-( Myslite si ze takove poskozeni laku, jako je osoupani smetakem a relativne necistym snehem, muze rozlesteni pomoct? Mam z toho normalne zkazene svatky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Jo jo rozloštění ti to dá dokupy neboj nic.Pokud to není hluboké jako že si myslím že ne dle tho co popisuješ tak rozleštění umí zázraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 Super, budu doufat. Diky za zlepseni svatecni nalady :-) A preju Vsem hezky svatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Ahoj, chci se zeptat, nemáte kontakt na nějakého dobrého lakýrníka? Naši milí spoluobčané mi pomohli k pár škrábancům a jeden i k odření - samozřejmě ani jeden nenechal papírek, že by něco odřel a prostě ujel. Budu vděčný za každý kontakt (Praha a cca 30km). Díky moc. Tady jsou fotky odřenin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.