Publikováno Květen 5, 200916 r Ahojte, vie mi niekto poradit, nefunguje mi prepinac na zamykanie dveri z vnutra, je to prepinacom a ak ano, tak demontaz je zlozita? Ked stlacim zamknutie, tak nereaguje vobec a ked stlacim odomknutie, tak v nom slabo cvakne. Poradte prosim. Dakujem.
Květen 9, 200916 r ak citiš že prepínač je nejako poškodený tak ho vymeň, ak vypinač sa tvári v pohode dá sa to cez diagnostiku overiť funkčnosť, + nechaj si aktivovať automatické zamykanie pri rozjazde a nemusiš to neustále zamykať... Upraveno Květen 9, 200916 r od Jozef 79
Květen 10, 200916 r Autor ak citiš že prepínač je nejako poškodený tak ho vymeň, ak vypinač sa tvári v pohode dá sa to cez diagnostiku overiť funkčnosť, + nechaj si aktivovať automatické zamykanie pri rozjazde a nemusiš to neustále zamykať... OK, skusim to. Dik.
Květen 10, 200916 r kdyz vytáhnešten ovládací panel ze dveří a rozděláš a vyčistíš a njelíp prostříknout kontaktním sprejem tak to možná pomůže mě to pomohlo dělalo to ůplně to stejný
Květen 11, 200916 r Autor kdyz vytáhnešten ovládací panel ze dveří a rozděláš a vyčistíš a njelíp prostříknout kontaktním sprejem tak to možná pomůže mě to pomohlo dělalo to ůplně to stejný Skiusim, dik
Prosinec 13, 200915 r chlapi co stoji aktivovanie automatickeho zamykania? a este jedna otazka...pri dopravnej nehode sa mi automaticky odomkne auto alebo nie? diky Upraveno Prosinec 14, 200915 r od pajko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.