krozo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ...ukazuje opačne = naplňuje nádrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 R má palivové čerpadlo totožné jako O1 čili matice v eeprom má jiné hodnoty a ještě k tomu opačné. Bylo třeba si s tím pohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To je něco jak se tu řešilo F1 face a předface s udíkama, že? Ty bobajz, ty máš asi něco, co tu eeprom vyčte, že.. ? Mi se totiž vnuknula taková myšlenka, že bych to "suchý" auto co je na maxíku F1,O1 trochu faceliftoval a udelal tam ten obrázek hezčí Myslíš, že by to šlo zfouknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 něco zdánlivě podobného s tím palivoměrem to je, ale to tak jednoduché jako bylo F předface versus facelift dalo by se to, uvažoval jsem o tom, sám kdysi, ale pak jsem se na to vybodnul musel by se podle pixlů obkreslit displey, najít správné místo, kde je zapsán obrázek a pomocí jedniček a nul splodit novou grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Sakra, myslel jsem, že ho mají někde uložený (v jakýmkoliv jazyce..) a stačilo by pozměnit jenom to.. ale pokud je to takhle složitý, tak an to asi taky peču i když 2měsíce čas a jsem elektroinformatik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 teda ja o tom uz uvazoval davno, ale prave toto me odradilo pak nekomu verte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nevím jestli je to o důvěře ? Ale je to spíš o tom, že já nemám možnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tohle je info, když jsem se o to zajímal já a vůbec nemusí být správné (jak jsem nakoupil, tak prodávám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 F1 klasika maxík jsem měl taky, ale chtěl jsem bílou, takže jsem do toho šel a zkusil mezitím byly pokusy o vývoj bílého podsvitu z F budíků. Jako vedlejší produkt mi vznikl známý modrý maxidot potřeba budíky Room plasty z F budíků řezat, lepit, laminovat, lakovat nebo flockovat připojit nakodovat - stejne jako F1 a upravit palivoměr a to beze mě nejde Koukam sedacky jak ja, me se docela libej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Hele a jak jsi upravil ten palivomer. Mam f1 predface a dal jsem budiky face a palivomer ukazuje opacne. Vim ze to jde upravit bud vymenou odporove desticky plovaku na cerpadle anebo prehrat soft v budikach ale to jsem si nemusel menit cele budiky. Existuje jeste jiny zpusob. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 jiný způsob neexistuje, s odporovejma destičkama na plováku zkušenosti nemám, s přehráním dat pro palivoměr ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 a prohodit "drátky" nestačí? Když ukazuje "jen" obráceně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Nestačí, odpor je pasivní součástka, u které nezáleží na polaritě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Ne ze bych chtel delat chytryho ale do budiku jde stejne jenom jeden drat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Zdárek, tak nevím já mám na pred face maxi dot a vůbec nic jsem s palivoměrem nedělal, a ten maník z fóra co mi to měnil tak taky ne. Jen jsme zpárovali klíče a ok. Tak jsem z toho nějakej jelen. A ukazuje normáleně. !!!!!! :p :p lol lol TAK TOMU NEROZUMIM????? :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 ohromnej zázrak, otočený data palivoměru aniž by jsi o tom věděl, rozumbrado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 To wiglegummi: ano, k budíkům jde přímo od palivoměru jen jeden drát, protože druhý vodič od palivoměru je připojen na bílo/hnědý vodič (tzv. snímačová zem), která jde do budíků nakonec taky... To Combi2002: píšeš, že máš na předface maxidot, ale nikde nepíšeš, že máš poface budíky... před faceliftem se taky dělali budíky s maxidotem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 (editace) Ale ja netvrdil nic extra. Ani nejsem rozumbrada. To už vůůůůůůůůůbec ne. Ale tady všickni říkaj jak kvůli tomu musíš předělat kde co. Hlavně Palivoměr. Jo má je tam daný letos ty budíky. A auto je před face 11/ 2002 a budíky opíšu a napíšu. A ještě nejsou k mému motoru - mám tam max otáček dál. To snesu. Tak původní budíky 6Y1 919 880C Maxi Dot budíky 6Y0 920 843B - budíky po face, tak mi to někdo vysvětlete. 2005 -2008 :palec2: Tak si to přeberte. A nedělal jsem to já, ale jeden maník odtud z fóra. A tímto mu taky za bezproblémovost celé akce děkuju.!!!!!!!!!!! Editováno: 6. Srpen 2009, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Kdyz uz se tu resi budiky z roomstra, nema nekdo nahodou rucicky z onech budiku za rozumny peniz ale co nejrozumnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 a? klidně jdou i naftový budíky na benzín, nehledej za ničím vědu, zázraky se nekonaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Kdyz uz se tu resi budiky z roomstra, nema nekdo nahodou rucicky z onech budiku za rozumny peniz ale co nejrozumnejsi 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Poslal by jsi mi foto na wiglegummi@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 jsou to normál klasika Romm/FII dvě velký a dvě malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 (editace) Že je odpor pasivní, to nic nemění na tom, nevím jak je to zapojený, ale kdyby to vedlo třídrátově (2x konce,sběrač )tam by otočení fungovalo. Což tady tedy není... Už jsem koukl do schémat DP, snímač asi nemá vyvedeny obě donce dráhy...tož pak přepojit nepůjde. Editováno: 6. Srpen 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 cca před třemi lety se tu s tím laborovalo, než jeden moudrý člověk chvilku popřemýšlel a vymyslel flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.