Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dakujem, ano mam maxika z F2

ukazatel paliva sa musi upravit bud v eeprom alebo vymena plavaku, ja som volil vymenu plavaku... nikto mi s upravou eeprom nechcem poradit  :kol-26: 

premna bolo potrebne skoro uplne vsetko kedze maxika som osadzal do juniorky :D 

ale tebe staci, teda ak si mal palubny pc : len plast z budikov F1 a kompletne budiky z F2, puzdro upravis podla vyssie uvedeneho navodu, prisposobis cez vag a mozes maxidotit  :kol-28:

mas otom climatronicu niekde vlakno ke je to rozobrate? rad by som si to pozrel.

Ahoj, není za co. :kol-47:

Možná by jsi tohle téma mohl ještě upravit o nějaké podrobnosti.

Jako jaké lepidlo použít co je největším úskalím a s čím jsi se potýkal. Co je potřeby ze vercajk.  A přesunout do návodů!!!!  :kol-47:

Jak jsi oddělil to čelní plexi? Zadek uříznu modelářskou frézkou a kotoučem. Ale to plexi mi vrtá hlavou

Flešnout budíky tě nikdo nenaučí, víš co jich kluci zničili když to zkoušeli. Známej odpálil 10 komfortek než se je naučil flešnout na s alarmem, a to stávali kolem 1000Kč. Koupím od kamaráda rouvnou flešnutý budíky on se tím zabývá.

Chci si to připravit a sehnat na dlouhé zimní večery a udělat to. :kol-47:

Já se hrabu ve svém, ale už jsem taky dodělával několik origo dálek.

O tom climatronicu je vlákno, ale zatím to tam bylo jen teoreticky. Já to dodělal v pondělí a naplnil odzkoušel, dával jsem komplet klimu do auta kde nikdy nebyla.  A  ještě spoustu elektriky navíc :kol-44: :kol-44:  :kol-44:  . Tak to dneska snad dokopmletuju, nakoduju a sestavím auto. :kol-43:  :kol-43:  V po ráno musím do kolbenky  :kol-27: .

Příští týden budu makat na tom vláknu o climatronicu. Dám vědět pokud ti to neva. :kol-32:

Upraveno od Combi2002

ked mam 1,9 tdi musia byt budiky z F2 tiez dislove a ak ano tak s akeho objemu? 

• 4 měsíce později...

muzes mi pomoct jak to udelat? nejaky postup, a jake budiky koupit?

Ahoj, chtel bych si predelat budiky, do me fabie1 mam kamarada elektrikare  a nekde jsem videl ze je treba je vyriznout do puvodnich ramu, ale nevim jake budiky koupit  hlavne z maxidotem... mam 1,4tdi 59kw 2006, moc dekuji za pomoc, 

Upraveno od noviembre

videl  jsem nekde, foto a nejde to tady najit :-/ moc vam dekuji

• 1 měsíc později...

Ahoj,

řeším trochu jiný problém jak přehodit budíky z Fábie RS do Fabie 1,9 TDI jak vyčíst pin... nebo jak na stav kilometru? ale našel jsem stránku nevím jestli ti pomůže návod na maxidot : http://fabia-joy.wz.cz/maxidot.htm

noviembre - pospojoval jsem podobná vlákna, tak si to tady prostuduj, (pokud jsi je tedy už nenašel).

Petr2515 - podívej se a pokračuj TADY.

• 5 měsíců později...

Zdravím chcel by som sa opýtať či má niekto skusenosti s nahodenim polodot budikov f2 do f1 a ci na polodote f2 ukazuje veci ako spotrebu teplotu a pod. Ide presnejsie o budiky 5J0920 801B. Ide mi len o elektricku stranku ci bude fungovat digitalny ukazovatel spotreby a pod.

• 4 týdny později...

Ja som nehal povodny obal budikov a upravil som priestor okolo budikov a cele som to obtiahol alcantarou :)

fe9d3cae167301834d0eb38176aadb0e.jpg

7c2a4179db9cdedacef5aba3700c5cfa.jpg

Upraveno od Falcon9

• 1 měsíc později...

Michaelo objevil ameriku ,kterou tu uz vsichni mame nekolik let :D

• 3 týdny později...

radiss33 , keby som nebol inspirovany inymi, nikdy by som sa dotoho nepustil ;) 

a v tom ze som to tu trosku rozpisal aj pre ostatnych nevidim problem

proc jim tu neporadis,jak oddelit plexi z f1 budiku jinak ti to musim pochvalit ,az na ty rafiky a hnusny zeleny podsvit,tohle dotahni do konce a buded mit nej juniora....

ps : nemyslim to vubec zle,asi jsi si vse blbe vylozil :-)

Upraveno od radiss33

• 1 měsíc později...

Tak ja uz delal vicero budiku.ale tyhle byly podledni

• 6 měsíců později...

....

Upraveno od V.L.Č.Á.K

• 2 týdny později...

Chcem sa opytat funkcnost maxidotu teda aj ukazovanie spotreby a inych udajov je vec budikov alebo rj? Palubny pc je teda ...? Ak v aute nieje je to asi ina makacka ho dorobit. Dakujem za vysvetlenie.

Jo jo je to jak píšeš věc budíků. A není to tak hrozné dodělat pal PC. Je to tady popsané trošku pohledej.

• 2 měsíce později...

Radiss, :D v tej dobe som mal juniora s vybavou gt okrem klimy motora a servoriadenia, dnes je z toho auta povodna len kasna :D

• 2 měsíce později...

Zdravím pánové,

já bych měl jeden takovej teoretickej dotaz... Bylo by možný dostat do F1 fl budíky z F2fl? Pokaždé tady vidím budíky z před fl.

Ahoj pokud vím tak ne kvůli komunikaci.

Díky, škoda... Se mi víc líbí kvůli jemnější grafice na displeji

• 1 měsíc později...

Zdravím chci se zeptat jake použít budíky s roomstera do FI 1:4 16V jakou motorizaci děkuji

Mám jedny bez maxidotu jestli máš zájem nápis cena 499 Kč vč pin

diky za nabídku ale potřebuji s maxidotem ale nevím jaký mám sehnat jestli musí byt taky na 1.4 nebo muzu použít i 1.2 nebo 1.6

Upraveno od willifox

Aha kdyz sezenez tak to bude uspech nejsou :) jinak mohu prodat svuj za 4999 Kč :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.