Září 1, 201311 r Dakujem, ano mam maxika z F2 ukazatel paliva sa musi upravit bud v eeprom alebo vymena plavaku, ja som volil vymenu plavaku... nikto mi s upravou eeprom nechcem poradit premna bolo potrebne skoro uplne vsetko kedze maxika som osadzal do juniorky ale tebe staci, teda ak si mal palubny pc : len plast z budikov F1 a kompletne budiky z F2, puzdro upravis podla vyssie uvedeneho navodu, prisposobis cez vag a mozes maxidotit mas otom climatronicu niekde vlakno ke je to rozobrate? rad by som si to pozrel.
Září 1, 201311 r Ahoj, není za co. Možná by jsi tohle téma mohl ještě upravit o nějaké podrobnosti. Jako jaké lepidlo použít co je největším úskalím a s čím jsi se potýkal. Co je potřeby ze vercajk. A přesunout do návodů!!!! Jak jsi oddělil to čelní plexi? Zadek uříznu modelářskou frézkou a kotoučem. Ale to plexi mi vrtá hlavou Flešnout budíky tě nikdo nenaučí, víš co jich kluci zničili když to zkoušeli. Známej odpálil 10 komfortek než se je naučil flešnout na s alarmem, a to stávali kolem 1000Kč. Koupím od kamaráda rouvnou flešnutý budíky on se tím zabývá. Chci si to připravit a sehnat na dlouhé zimní večery a udělat to. Já se hrabu ve svém, ale už jsem taky dodělával několik origo dálek. O tom climatronicu je vlákno, ale zatím to tam bylo jen teoreticky. Já to dodělal v pondělí a naplnil odzkoušel, dával jsem komplet klimu do auta kde nikdy nebyla. A ještě spoustu elektriky navíc :kol-44: . Tak to dneska snad dokopmletuju, nakoduju a sestavím auto. V po ráno musím do kolbenky . Příští týden budu makat na tom vláknu o climatronicu. Dám vědět pokud ti to neva. Upraveno Září 1, 201311 r od Combi2002
Leden 30, 201411 r Ahoj, chtel bych si predelat budiky, do me fabie1 mam kamarada elektrikare a nekde jsem videl ze je treba je vyriznout do puvodnich ramu, ale nevim jake budiky koupit hlavne z maxidotem... mam 1,4tdi 59kw 2006, moc dekuji za pomoc, Upraveno Leden 31, 201411 r od noviembre
Březen 8, 201411 r Ahoj, řeším trochu jiný problém jak přehodit budíky z Fábie RS do Fabie 1,9 TDI jak vyčíst pin... nebo jak na stav kilometru? ale našel jsem stránku nevím jestli ti pomůže návod na maxidot : http://fabia-joy.wz.cz/maxidot.htm
Březen 8, 201411 r noviembre - pospojoval jsem podobná vlákna, tak si to tady prostuduj, (pokud jsi je tedy už nenašel).Petr2515 - podívej se a pokračuj TADY.
Srpen 11, 201411 r Zdravím chcel by som sa opýtať či má niekto skusenosti s nahodenim polodot budikov f2 do f1 a ci na polodote f2 ukazuje veci ako spotrebu teplotu a pod. Ide presnejsie o budiky 5J0920 801B. Ide mi len o elektricku stranku ci bude fungovat digitalny ukazovatel spotreby a pod.
Září 4, 201410 r Ja som nehal povodny obal budikov a upravil som priestor okolo budikov a cele som to obtiahol alcantarou Upraveno Září 4, 201410 r od Falcon9
Listopad 13, 201410 r radiss33 , keby som nebol inspirovany inymi, nikdy by som sa dotoho nepustil a v tom ze som to tu trosku rozpisal aj pre ostatnych nevidim problem
Listopad 17, 201410 r proc jim tu neporadis,jak oddelit plexi z f1 budiku jinak ti to musim pochvalit ,az na ty rafiky a hnusny zeleny podsvit,tohle dotahni do konce a buded mit nej juniora.... ps : nemyslim to vubec zle,asi jsi si vse blbe vylozil :-) Upraveno Listopad 17, 201410 r od radiss33
Srpen 2, 201510 r Chcem sa opytat funkcnost maxidotu teda aj ukazovanie spotreby a inych udajov je vec budikov alebo rj? Palubny pc je teda ...? Ak v aute nieje je to asi ina makacka ho dorobit. Dakujem za vysvetlenie.
Srpen 3, 201510 r Jo jo je to jak píšeš věc budíků. A není to tak hrozné dodělat pal PC. Je to tady popsané trošku pohledej.
Listopad 3, 20159 r Radiss, v tej dobe som mal juniora s vybavou gt okrem klimy motora a servoriadenia, dnes je z toho auta povodna len kasna
Leden 19, 20169 r Zdravím pánové, já bych měl jeden takovej teoretickej dotaz... Bylo by možný dostat do F1 fl budíky z F2fl? Pokaždé tady vidím budíky z před fl.
Březen 18, 20169 r Zdravím chci se zeptat jake použít budíky s roomstera do FI 1:4 16V jakou motorizaci děkuji
Březen 18, 20169 r diky za nabídku ale potřebuji s maxidotem ale nevím jaký mám sehnat jestli musí byt taky na 1.4 nebo muzu použít i 1.2 nebo 1.6 Upraveno Březen 18, 20169 r od willifox
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.