Egi Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Chtěl bych do auta držák na mobil, jenže originální je mi na nic. Mám Nokii 5300 a na tu se nedělá adaptér. Nechtěl bych vrtat do přístrojovky a určitě bych nechtěl nic na okno (nemám rád, když mi něco brání ve výhledu). Nejprve jsem uvažoval na uchycením dovětráků, ale pak nejde hejbat větrákama a navíc je to docela nebezpečný při prudkym brždění. Poraďte někdo. Napadlo mě dokonce, že koupim takovej ten origo držák a navrtám něco až na něj, ale nikde ten origo nemůžu sehnat. Je to ten, co se dává místo záslepky vedle ovládání klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Kolega v práci má služebního Rooma a před časem teké řešil podobný problém. Tak jsem mu poradil, ať ten držák přilepí oboustrankou. Moc nevěřil, že to bude držet, no a již ho používá dva roky a drží jak přibitý (oboustranka od fy Veidec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Díky za radu, ale přeci jen bych radši něco elegantnějšího. Nevíte kde by se dal ten origo držák sehnat? Editováno: 11. Květen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64167 je to vlakno k NAVI, ale jde preci o drzak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Měl jsem ve Fabce držák Nokia (asi CR39?, nevím už přesné číslo - černostříbrný) a do rooma jsem ho přišrouboval na ten díl (vedle ovládání klimy), místo kterého se dodává hodně drahý origo Škoda držák. Drží dobře, vypadá obstojně a ničemu nepřekáží. Ten díl tady někdo na fóru přesně popsal, včetně vyloupnutí a zamáčknutí zpět a uvedl i číslo, to jen pro případ, kdyby se držák později rušil, dal by se koupit nový místo provrtaného - je to jen kousek plastu, nemůže být moc drahý. Editováno: 15. Květen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Děkuji za nápady. Nejspíš to opravdu udělám nějak takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Řešil jsem obdobný problém. Mám v autě origo přípravu pro telefon, tzn. i ten nevzhledný držák vedle ovládání klimy. Bohužel poslední Nokie E Series, pro kterou má škoda držák je tuším E50 a chce za něj nechutnou částku. Pro moji E71 nic. Ve finále jsem si koupil origo držák od Nokie, mám ho na předním skle vlevo od volantu hned nad přístrojovkou, takže mi ani nebrání ve výhledu. Přijde mi to jako lepší řešení, než někam něco vrtat, dá se to kdykoli sundat a auto není nijak poškozené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ještě jsem našel tohle http://www.amilo.cz/drzak-do-auta-na-mobil/, docela se mi líbí, že se nic nevrtá, jen se to přilepí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 http://www.cpa.cz/item/konzole-kovova-skoda-roomster/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 to mrmobil: ta konzole slouzi jak? asi jsem presne nepochopil k cemu, jak a kam se to umisti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no přišroubuješ to někam pod rámečky a na to už můžeš šroubovat, co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harrys_FII Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) konzole se přišroubuje na pravý horní šroub, který pod rámečkem drží rádio, zacvakne se rámeček a hotovo... elegantní, pevné, a hlavně se nemusí nic upravovat... lepit... a podobný zvěrstva až půjdu do auta, dám foto Tu jsou-sry za kvalitu, je to founem... Editováno: 20. Květen 2009, autor: harrys_FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ja som drziak vyriesil jednoduchym drziakom za 7,6€. Mozem ho hocikedy dat dole a svoj ucel plni uplne bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 To sice jo, ale viděl jsem fotky, co držák z ventilace dokáže s hlavou člověka při prudkym brždění.....a nějak mě to od toho odradilo. A navíc je pak omezený nastavování výdechů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To harrys FII: Tak na tenhle plech jsem ještě nenatrefil, ale měl jsem obdobný ve Fabii a bylo to dobré. Líbí se mi to víc než moje současná varianta (viz výše) a vyměním to. Dík Tobě i Mrmobilovi za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joska6 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Můžete někdo dát tip,kde sehnat ten držák vedle rádia. Dříve sem měl Nokii 6110 Navigator a k tomu sem si koupil držák značky BRODIT a měl jsem to přidělaný právě na středovém výdechu.Docela mě to vyhovovalo. Teď mám telefon IPHONE a držák u toho rádia by se mě teda líbil více. Předem moc děkuji za infa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 odkaz si měl výše http://www.cpa.cz/cat/cpa-prislusenstvi/hf...onzole-do-vozu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Mám nové řešení, sice ne úplně optimální, ale funkční. Vzal jsem origo držák od Nokie a přišrouboval ho do plastu nad střední výdechy. Časem dodám foto. Telefon mi nebrání ve výhledu, ale mám ho v zorném poli (kvůli navigaci), takže to zatím plně vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Zdarec, nechci zakladat nove tam tak se zepatam tady, mam opacny problem, drzak na mobil mam, ale chci ho oddelat. Tak se ptam jak na to?? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Mas original ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 jj mam, je pridelanej v pravo od ovladani topeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Ro by melo jit normalne vycvaknout , ooovsem je tam svazek a to musi dolu radio i s kastlikem a hezky to vse rozpojit ... prave jsem nad nim uvazoval a nikde nemuzu najit zadny za rozumnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 aha takze krape slozitejsi no me se za to mooc brat nechtelo abych to neurval. tak se na to az bude cas musim podivat, kastlik tim myslis co?? jak je pred spolujezdcem nebo jinej?? klidne bych ti ho pak poskytl , ale nevim kdy se do toho pustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Myslel jsem ten kastlik ve kterem drzi radio , no je s tim kapku drbacka ale o mne zamne jde ty kabely usmiknout jen je otazka zda to pak nebude delat naky bordel .... pocitam s drzakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 tak uvidime jak to bude,kdy se do toho pustim, jen me tak napada kdyz ten drzak odpojim bude mi fungovat dal pripojeni mobilu pres bluethoot?? kdyz ho oddelam tak je tvuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.