Publikováno Květen 12, 200916 r Jaký čistič oleje do Fabie 1, je to 1,4-16V? Je mezi nima nějaký rozdíl? Se zpětným ventilem a pod.?
Květen 12, 200916 r Jaký čistič oleje do Fabie 1, je to 1,4-16V?Je mezi nima nějaký rozdíl? Se zpětným ventilem a pod.? To máš úplně jedno. řekni v obchodě typ vozu a dívej se na cenu. Ty filtry, kromě čínskejch, jsou téměř ve stejné kvalitě.
Květen 13, 200916 r já osobně používám fitlry Mann. Hlavně jim na prodejně řekni, že to je na 1.4 16V! 1.4 MPI má totiž jiný filtr
Květen 13, 200916 r ještě odkaz na stránky výrobce, je tam on-line katalog, kde si to můžeš vyhledat http://www.mann-hummel.com/mhcz/
Květen 13, 200916 r já používám taky jedině mann a měl jsem ho i s aktivním uhlím či jak se tomu nadává
Květen 13, 200916 r ale to byl kabinový filtr s aktivním uhlím ještě prý jsou dobré olejové filtry Champion, ale jak jsem nakoupil, tak prodávám.
Květen 20, 200916 r Autor To máš úplně jedno. řekni v obchodě typ vozu a dívej se na cenu. Ty filtry, kromě čínskejch, jsou téměř ve stejné kvalitě. Zástupci MANN FILTER mi tvrdili že ty čínské jsou stejně kvalitní. Musí tam být ale napsána firma MANN+HUMMEL. Prý za kvalitu ručí. Jinak jedině asi neznačkový čínský by stál za prd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.