Vlastik1 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jaký čistič oleje do Fabie 1, je to 1,4-16V? Je mezi nima nějaký rozdíl? Se zpětným ventilem a pod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Vlastik1 napsal: Jaký čistič oleje do Fabie 1, je to 1,4-16V?Je mezi nima nějaký rozdíl? Se zpětným ventilem a pod.? To máš úplně jedno. řekni v obchodě typ vozu a dívej se na cenu. Ty filtry, kromě čínskejch, jsou téměř ve stejné kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 já osobně používám fitlry Mann. Hlavně jim na prodejně řekni, že to je na 1.4 16V! 1.4 MPI má totiž jiný filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ještě odkaz na stránky výrobce, je tam on-line katalog, kde si to můžeš vyhledat http://www.mann-hummel.com/mhcz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 já používám taky jedině mann a měl jsem ho i s aktivním uhlím či jak se tomu nadává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ale to byl kabinový filtr s aktivním uhlím ještě prý jsou dobré olejové filtry Champion, ale jak jsem nakoupil, tak prodávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak to bude ono díky,nějak se mi to plete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik1 Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jiricajthaml napsal: To máš úplně jedno. řekni v obchodě typ vozu a dívej se na cenu. Ty filtry, kromě čínskejch, jsou téměř ve stejné kvalitě. Zástupci MANN FILTER mi tvrdili že ty čínské jsou stejně kvalitní. Musí tam být ale napsána firma MANN+HUMMEL. Prý za kvalitu ručí. Jinak jedině asi neznačkový čínský by stál za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.