Přejít na obsah

Přespání v HK  

25 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

bré ranko, Romano, pokud projde chuťově maso, co jsem ti dovezl, dokážu ho zajistit komplet, případně i kotlety nebo hovězí (máš krkovičku), balené tak jako to tvoje,

myslím, že bych dal dohromady velký stan, lavice a stoly, dovoz bych zajistil.

Vloženo

Najmis a Jardo: každopádně Vaši pomoct využijeme protože jste nejblíže ke mě a měla by v H.K proběhnout organizační schůzka kde si řekneme nějaky ty podrobnosti a tak...Děkuju za ochotu Jardo kol5

Vloženo
bré ranko, Romano, pokud projde chuťově maso, co jsem ti dovezl, dokážu ho zajistit komplet, případně i kotlety nebo hovězí (máš krkovičku), balené tak jako to tvoje,

Jo na Jardu je spoleh. To jo. :palec2:

Vloženo

pokud dobra kce na luxusni urovni .. jedine sele... anejake to masicko jako doladovaka nez bude hototve .. o tom nemuze byt nadale ani rec... SELE :aggressive:

Vloženo

Tak ja jsem pro sele taky, ale vypada to cim dal na vetsi akci, asi bych zdrazil vstupne na 250,- nekdo mi to turbo musi zaplatit ne lollol

prasatko jsem nemel hooodne dlouho, takze ja bych do toho urcite sel! :p

Vloženo

Tak jestli se domluvíme, mohl bych ho zařídit. Takové jaké mám ve vlákně. Prostě hotovku a vyuzenou. Jen se bude muset domluvit velikost a dát včas vědět dopředu na přípravu. ;)

Vloženo

Souhlasím s prasetem, když to nebude Snížek, ten mi přijde nějakej vychrtlej.. lol já bych možná i nějaký sele sehnal. známej dělal 50tiny a dával mi kontakt. jinak my jsme měli kdysi předuzenou asi 9kg kýtu..

Vloženo

Jo tak prasátko by nebylo špatný..ale nevím zda by na něj byl gril a taky se o to musí někdo celej den strat...pokud se to zařídí organizačně a bude na čem ho opékat proč néé.... :):palec2:

Vloženo

Tak jsem právě sdělil manželce že bude i prasátko a sudy píva a hřiště...no měli jste vidět ten obličej...to přijedeš až v pondělí co.. no herečka....:)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...