Bowie77 Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Chcete se na něco mrknout na svém auti? Přijeďte ke mě a můžem. Dávám svůj VAG "k dispozici"... Samozřejmě ho nikomu nedám, ale podívat se můžete. Bydlím v Litvínově (severní čechy)/ v Plzni (západní čechy). Stačí se dopředu domluvit a poslat mi SZ/PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 VAG k dispozici i TRUTNOVE !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 (editace) VAG k dispozici v Okresu Náchod - staci rict Editováno: 2. Září 2006, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 VAG k dispozici na MYJAVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 K dispozícii aj v Trnave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Takže se taky přidávám:Diagnostika včetně OII,Golf V atd,úprava-KM-pro ty,co měnili budíky,zálohy eeprom,stahování oken pomocí orig.do,oprava špatně chipnutých jednotek včetně EDC16 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 A kde je Praha (nebo alespoň střední čechy)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 22. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2006 A kde je Praha (nebo alespoň střední čechy)? No skoro každou neděli ti můžu helpnout v Praze na Zličíně, chceš-li. Můžem už v klidu začít tuhle neděli, ale musíš přijet na Zličín. Kdyžtak pošli SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolekace1 Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Taky VAG střídavě v H.B. a Č.B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Vag u České Skalice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 VAG je k dispozici i v KARLOVÝCH VARECH resp. v OSTROVĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejdar Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 VAG Praha a taky kousek za Prahou na Berounce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) VAG.Praha+Střední Čechy.Přes PM,nebo mail. Editováno: 23. Říjen 2006, autor: zmesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milinek Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kdyby někdo potřeboval tak není problém Ústí nad Labem Teplice Myslím, že se v tom i trochu vyznám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) Dotaz od VAGový lamy: co se stane, když má VAG-COM připojen k autu a měním např kódování ŘJ a vypnou proud a zhasne komp (nepoužiju fci ukončit)? Laptopa si musím půjčovat, kdežto poskládat nějaký obyč PC do garáže není problém, ale to napájení. Editováno: 24. Říjen 2006, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Raz sa mi to stalo. S malou dušičkou som sa znovu pripájal ( po nabití aku) - bez žiadnych následkov, dokonca aj kódovanie ostalo zachované. Nemusí to byť ale vždy. Podla mňa záleží v ktorom momente skolabuje komp. Zlé kódovanie (myslím tým mimo kódovacej tabuľky) jednotka nezoberie - aspoň čo som skúšal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Dotaz od VAGový lamy: co se stane, když má VAG-COM připojen k autu a měním např kódování ŘJ a vypnou proud a zhasne komp (nepoužiju fci ukončit)? Laptopa si musím půjčovat, kdežto poskládat nějaký obyč PC do garáže není problém, ale to napájení. A co malou UPS? Jednu ti klidně prodám. Nebo dvě, tři....jak je libo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jo, to by nebylo špatný. Ale nejspíč bych za tu cenu koupil ojetýho naťase? Hoď nějakou cifru, ať je přehled. Nicméně se tím živit nehodlám, takže nejni problém si noťase občas půjčit. Mám možnost postavit PCčko ze šuplíkových zásob, takže bez investic. Proto mně to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jo, to by nebylo špatný. Ale nejspíč bych za tu cenu koupil ojetýho naťase? Hoď nějakou cifru, ať je přehled. Nicméně se tím živit nehodlám, takže nejni problém si noťase občas půjčit. Mám možnost postavit PCčko ze šuplíkových zásob, takže bez investic. Proto mně to zajímá. a co zkusit nějakou suchou baterku, nabíječku a měnič a poskládat to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Hm, asi by byla jednodušší ta UPS, ale pořád je nejjednodušší půjčit si noťase. Nehodlám do toho dál investovat kvůli občasnýmu použití. Ale jinak díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 tak beru zpět, ta kombinace by byla drahá, ale výdrž velká, byl jsem za zásobováním a zjistil, že se dá koupit jednoduchá záloha na PC cena tak 2500-3000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi666 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj potreboval bych jestli je nekdo okolo Usti nad Labem a ma Vag?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qmira Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj potreboval bych jestli je nekdo okolo Usti nad Labem a ma Vag?Diky Zdar,jsem od Loun jestli ti to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi666 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Diky ale to je docela z ruky škoda Takže díky už jsem našel Lock pls Editováno: 19. Květen 2009, autor: stepi666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.