Supersonic Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak Vás opět zdravím, samozřejmě s dalším problémem...Včera při jízdě zpět k domovu se mi rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru, bylo to cca v 90km/h na čtyřku, potřeboval jsem se rozjet, najížděl jsem na dálnici. Auto před tím nějaký čas od šedesáti výš tak nějak pocukávalo a vybrovalo, ale napadala mě jen cívka, tu má cca měsíc starou, výměna komplet s kabely, svíčky, cívka...Jel jsem teda dnes ráno ke známému na diagnostiku a VAG vyhodil chybku 16520...Známý mi řekl, že to opět vypadá na cívku (to mě málem trefilo), ale pak projel systém a vše v pohodě, prý to byla jen nějaká haluz chyba...Chybu máznul, systém čistý bez závad...Bohužel tady jsem se dočetl, že by to mohla být lambda sonda, co Vy na to??? Potřeboval bych znát Vaše názory jestli event. známeho nenakopu Díky moc všem za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Známého nenakopávej třeba ho ještě budeš potřebovat.16520 lambda za katalyzátorem nebo přerušené vedení mezi lambdou a řídící jednotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supersonic Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No vzhledem k tomu, že mi řekne, že to nic není, tal teď mám sto chutí ho zabít...!!!! Fajn, takže lambda za katem, měnil jste to někdo sám?? Je na tom něco extra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 odpojis konektor od lambdy vysrubujes ju nasrubujes novu a zapojis konektor nic zlozite .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Přesně tak,ještě musíš před tím odšroubovat plastový kryt podlahy na pravé straně jinak se ke konektoru nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supersonic Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ok, opět všem moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.