Wojnar Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Motorek není u stěrače. Stěrač je pouze průchozí díra. Motorek-čerpadlo je na nádržce v motorovém prostoru. Teď nevím jak je to u Okty, ale u Felicie byl jeden a změnou směru otáčení se voda poslala na přední sklo nebo zadní. Jestli u Okty je to tak samo, tak to aby Tě nemátlo, že je tam pouze jeden. Takže když tu hadičku odpojíš od motorku stěrače a napojíš na tu trysku ve třetím brzd. světle, budeš dál ostřikovat zadní okno. Jen ne od stěrače, ale z vrchu, ze světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxpietro Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 dekuji takhle nejak jsem to potreboval vysvetlit,proste jako pro lajka dekuji vam,,,zejtra to jedu koupit do skodovky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxpietro Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 hotovo,dle net navodu cca 83kc plus 30min prace..dekuji vam za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1964 Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Já to také řešil,trubička byla po vytažení z motorku popraskaná,opravil jsem to tak,že jsem našel starou anténu z rádia,tu jsem rozebral,našel trubičku stejného průměru a tu jsem nahradil (slepil epoxidem) a ostřikovač funguje už 6 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Prosím o radu, budu měnit zadní motorek stšrače u OI combi, r.v.99, 1,9 TDI, 81KW, patří tam motorek s č. 1J6955711C,. U prodejců píšou, že je to nahrazeno 1J6955711G, který je určen pro FI hatchback. Má s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Nevíte jestli se dá sehnat jen ta samotná plastová tryska případně čím ji nahradit ? Při pokusu o sundání zarezlého stěrače se mi ji podařilo šikovně ulomin, dá se to nějak sehnat nebo užbudu jezdit bez ostřiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Dej si ostřik do třetího brzdového světla. Nevím jestli i tady, ale na skodaoctavia.cz je na to návod. Takže buď podle toho návodu pouze trysku namontovat do světla nebo nové světlo. Třeba i na vrakáči zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Jojo četl jsem ten článek, asi to tak vyřeším. Nicméně stejně musím vymontovat ten starý abych ho rozebral a opravil, protože ta ostřiková osiška se zakousla a stěračje zadřený. Už to stříkám postupně 3. den WDčkem tak doufám že to brzo povolí a pujde to sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 vie niekto poradiť máme doma OCtaviu COMBI a zadný stierač ide tak sekavo na tom istom mieste to stále robí mal som ho rozobratý a vo vnútri je všetko vporiadku ako nové, potom bolo to to aj v autoservise a ten skúsil strednú trubičku za tepla vylisovať a dať naspäť a týžden to išlo v poriadku a teraz znova to isté a na tom istom mieste vie niekto povedať s tým je ako ste to vyriešili ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.