ret33 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdar, asi mám dost lamovskou otázku, ale kde je v tomhle motoru olejový filtr ? Na první ani druhej pohled jsem ho nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Olejový filtr je uprostřed motoru (auta) za chladičem nad potrubím k výfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) u 1,2 HTP je to ta vec co ma ten 6hran na povoleni. http://195.113.141.6/cerny/foto/ostatni/au...sterx21_JPG.jpg bacha fotka je veeelika Editováno: 20. Květen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Najlepšie je ho meniť od spodu keď je auto zdvihnuté. Treba odskrutkovať plastový kryt a nad ním je filter pekne prístupný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Najlepšie je ho meniť od spodu keď je auto zdvihnuté. Treba odskrutkovať plastový kryt a nad ním je filter pekne prístupný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Dnes mi došli nejaké náhradné diely zo škoda diely na Fabču 2 1.4 63kW BXW a aj filter,no objednával som si tento a došiel mi s takým číslom ako je na obrázku,hore sú iné čísla ako má filter bude to pasovať? https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/030115561an-olejovy-filter-1-4-16v-1-6-bosch-22069.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Chtěl jsem se zeptat,ten šestihran je na povolování a utahování filtru?Neurve se to nebo nezdeformuje?Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Pokiaľ budeš doťahovať ako človek tak v pohode vydrží aj povolenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Dotahuje se to jako u všech filtrů?Dosednout a pak o jednu otáčku dotáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Ja to doťahujem rukami a odťahujem kľúčom alebo kliešťami a ešte sa mi nestalo aby to tieklo alebo bolo moc zatiahnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peti_o Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Zatahovat sa to ma rukou pokial to ide. A odtiahnut napr klucom alebo golou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.