Přejít na obsah

ret33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

856 zobrazení profilu

Oznámení ret33

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ještě jeden dotaz. Relé je v pojistkovém boxu pravděpodobně usazené do nějakého panelu. Předpokládám, že panel tam mít nebudu. Snažil jsem se zjistit číslo dílu panelu ve Škodovce, bezúspěšně. Jde o panely 6.1 a 6.2 z reléového boxu pro připojení relé 1K0 951 253. Víte někdo prosím číslo dílu ?
  2. Děkuji za schemata, chvily to trvalo se zorientovat, ale už jsem to snad pochopil. Prosím o radu, kde se nejlépe napojit na vodiče: 58d - zde se mi zdá nejjednodušší napojit se na osvětlení spínače centrálu na středovém tunelu 75 - zde netuším, asi někde u odlehčovacího relé X od světla? Děkuji.
  3. Zdravím, dostaly se mi do rukou origo sportovní sedačky s vyhříváním, tak jsem si řekl, že bych si dodělal vyhřívání do Roomstera předfaceliftem. Co vše je potřeba za díly a udělat ? Snažil jsem se pročíst vše na foru k tématu, většina se týkala FI. Room/FII to snad mají trochu jinak. Tuším, že budu potřebovat toto: 2x spínač do středového tunelu 2x relé do pojistkové skříně konektory pro zapojení do sedaček a spínačů piny a kabely (nebo existuje originální připravená kabeláž ?) Co dalšího je případně potřeba, znáte někdo čísla dílů, musí se něco kódovat v komfortní jednotce ? A to hlavní nakonec: jak to celé zapojit, nemáte někdo elektrické schéma ? Děkuji.
  4. Tak 10 000 Kč. Nárazník je tak za 3500, zbytek je lakování.
  5. Tak to vypadá, že české motoristické magazíny přeplatily Škodovce Korejci. Room prohrál s Vengou jenom díky výrazně horší položce spotřeba. A o stránku dříve má v tabulce z testovaných aut nejnižší naměřenou spotřebu. Když už chci, aby výsledek dopadl podle zadání, tak to přeci nemůžu udělat na jedné z mála +/- exaktních položek, ale vyberu si něco neurčitého jako design, komfort atd.
  6. ret33

    Jaké MPV?

    Mám v R 1.4. Stačí to jen taktak. Osobně bych 1.2 HTP nebral. A kdybych kupoval teď, tak jedině 1.6 - jo ahá, už se nevyrábí. Myslím, že to nové TSI 77kW nebude špatné.
  7. ret33

    Spotřeba

    Asi tak 10-20/100 řehty řehty, zaleží jak často se vyhrabavám ze sněhu.
  8. ret33

    Zimní pneu

    Jak se to chová se 175 ti můžu říct. Je to hrozný. Jak to na 195 skvěle drží stopu, tak na 175 mi to přijde až nebezpečný. Tak 10 km/h v zatáčce oproti 195 musíš ubrat. Letos to vydržím (příští zimu bohužel asi taky) a nikdy více.
  9. 6Q0 825 237 T je ten správný. R je asi ten malý. Kupoval jsem ho nedávno a je to ten velký. Byl to trochu boj, nejdřív mi přinesli ten malej. Ten správnej je asi z FI ale na R pasuje přesně. Ve slavný etce ho u R/FII vůbec nenajdou. U 1.4 by se měl vyříznout kus kolem katalyzátoru. Jak u 1.2 nevím.
  10. A podle mě nejde nalakovat sundaný, protože je z takovýho měkýho plastu, když se nasazuje tak se musí i trochu natáhnout a přitom ten lak zaručeně popraská.
  11. ret33

    Chiptuning

    Zas takova blbost to bejt nemusí. Nejde o chip ale o dostavbu kompresoru. Je to spis pro nadsence, za tu cenu by slo mozna rovnou vymenit motor za nejaky TSI.
  12. Zdar, asi mám dost lamovskou otázku, ale kde je v tomhle motoru olejový filtr ? Na první ani druhej pohled jsem ho nenašel.
×
×
  • Vytvořit nový...