Přejít na obsah

Závada - Climatic nechladí

Malin

Doporučené příspěvky

netuší někdo co by tohle mohlo být ?

Address 08: Auto HVAC (J301) Labels: 6Q0-820-045.lbl

Part No SW: 5J0 820 045 B HW: 5J0 820 045 B

Component: Climatic 12 0670

Revision: 0003S 12

1 Fault Found:

16350 - Can't Decode, CODE File Not Loaded!

003 - Can't Decode, CODE File Not Loaded! - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00100011

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 1

Reset counter: 196

Mileage: 3236 km

Time Indication: 0

Date: 2002.14.06

Time: 06:33:43

Editováno: , autor: KoNG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, nedávno nám přestala v autě chladit klima, protože vyteklo médium. V servise zjistili, že se prodřela nějaká trubka, která stojí 5000, takže celá oprava by měla vyjít asi na 7000. Zajímalo by mě, jak je možné, že se ta trubka prodřela a jestli když se to teď vymění, jestli za dva roky se to nebude muset měnit znovu.. Neměl jste někdo podobný problém? Auto je půl roku po záruce, takže je to radost :feve: Nemohla by to být nějaká kontrukční vada? Tuším že Malin psal na první stránce, že mu také praskla nějaká trubka. Tak jestli někdo o tom něco ví, byl bych vděčný za odpověď

Odkaz ke komentáři

Tuším že Malin psal na první stránce, že mu také praskla nějaká trubka. Tak jestli někdo o tom něco ví, byl bych vděčný za odpověď

Konkrétne to bola rýchlospojka medzi trubkami. Nachádza sa pri pravom svetlomete, medzi tou trubkou čo ide do interiéru a "poskrúcanou" hadicou z kondenzátora.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zdravím,

jen dotaz: u FI se strašně rády podělávaly serva mísící klapky teploty vzduchu a oprava se bez rozebrání palubky v podstatě nedala udělat. Tuší někdo jak je to u FII? Je skříň klimy stejná, nebo jiná, nebo je to vyřešené už jinak?

Odkaz ke komentáři

OK, super. Proč se na to ptám? Projel jsem komplet celé forum a na FII / R nikdo neřeší vadný nastavovač mísící klapky, zatímco na FI foru to řeší 1/4 lidí.

Budu měnit auto a nerad bych koupil jetou FII, aby se mi po měsíci vysypalo nastavování teploty climatiku a já sháněl někoho, kdo mi vybrabčí komplet palubku ven, aby vyměnil jeden hloupý servomotůreček......

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...