Červen 19, 200619 r zatim nefunguje, chyba je primo v eeprom, musi se znovu prehrat, jen mam ted auti v lakovne a ve stredu musim do LB, tak doufam, ze se to povede ve ctvrtek zprovoznit.....
Červen 19, 200619 r no nastesti se uz s touhle zavadou setkal Vaša z OC, tak alespon poradil jak zavadu odstranit....
Červen 19, 200619 r Já na to vlítnu po neděli. Kua, že se ale už móóóóc těšim. Jak mam ale našetřit na kola, když pořád utrácim za "blbosti".
Červen 19, 200619 r hehe, ja se tesim uz 14 dni a porad nic, drzim palce, at se to povede... Kde budes nechavat nakodovat novy budiky?
Červen 19, 200619 r Sehnal jsem tu mechanika co dělal v škoda servisu, ale odešel odtud a má vlastního Vaga. Měnil mi centrální ŘJ kvůli tempomatu.
Červen 19, 200619 r aha ja byl v Servisnich sluzbach u znameho, ale vyskytla se chyba akonec, nevedel jak dal.........
Červen 21, 200619 r Potřebuju poradit, kde kupujete kabely (vodiče) do auta. Já u nás seženu pouze ve velkoobchodě elektro, ale ty mají zbytečně silnou izolaci. 0,35mm2 je jednou tak silnější, než ty co jsou v autě. To se mi jich pět kousků do konektoru přístrojů ani nevejde. Takže přijímám veškeré tipy. Hlavně od těch, co je někde koupili. Díky
Červen 21, 200619 r tusim, ze jsi take od nekud od MB, jestli ano, tak autoelektro Stastny (u Bartose) nebo u 9. ZS (pastelka) M+M elektro
Červen 21, 200619 r v eletrkopotřebách myslím nikde nejsou,taky jsem pátral a nedopátral,tak jsem na šroťáku koupil staré babeláže a z nich to beru
Červen 21, 200619 r No, jsem z Nymburka. Ten vrakáč mně taky napadl, ale MB bude blíž. Tak to zkusím jak píše Bobík. Nebyla by alespoň ulice, abych to našel. Moc to v MB neznám, používám mapu. Dík za info Jo a doufám, že nechtěj skoro 30 korun za metr jako ve škodce? No, něco jsem našel. Tak tam v pátek sjedu a uvidíme.
Červen 22, 200619 r jj to je ono, tam urcite pochodis, jinak ja uz asi hodinu maxidotim...... na mape mas krizek, kde je to druhe elektro, je to kousek od toho Stastnyho http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=15&c...rceMapParams=1#
Červen 22, 200619 r jinak ja uz asi hodinu maxidotim...... Jo jo, napiš to všude, ať se pořád nasírám
Červen 22, 200619 r Gil: Souhlas Vidim to tak, ze pokud bude chtit nadale zustat clenem AM, tak bude muset odevzdat desatek - pro kazdeho clena novy maxidot
Červen 22, 200619 r No pro něho by to měla být čest, že se stal pokusným králíkem a teť když to funguje by měl maxidotit arogantní šef a já taky
Červen 22, 200619 r Prochazel jsem forum a nejak jsem nikde nenasel...ve fabii ambiente ktera ma PP ve vybave, kdyz prehodim budiky s maxidotem, nakoduju, co pak vsechno bude DOT zobrazovat...? Nekdo mi rikal ze nechodi otevrene dvere a kufr...?
Červen 22, 200619 r aby jste se nepoprdankovali.... do dneska jsem nemel ani PP a vy dve individua jo...
Červen 22, 200619 r Nejak me nenapada nic vtipnyho, co bych na to mel rict Snad jen, no jo, vidis, mas pravdu
Červen 22, 200619 r Prochazel jsem forum a nejak jsem nikde nenasel...ve fabii ambiente ktera ma PP ve vybave, kdyz prehodim budiky s maxidotem, nakoduju, co pak vsechno bude DOT zobrazovat...? Nekdo mi rikal ze nechodi otevrene dvere a kufr...? otevrene dvere mi chodi, mam classic, kufr jsem jeste nezkousel Edit: kufr funguje taky.....huaaa...
Červen 22, 200619 r Bobík: Dík za info. zítra tam sjedu. Dnes dorazila páčka s čidlem, takže už jen ty dráty a šup s tím vším do auta.
Červen 23, 200619 r Tak jsem tam byl. V autoelektro Stastny maj nejmenší 0,72mm2 jako všude. A v H+H měli jenom 0,25mm2, se slabou izolací do auta, tak jsem ji vzal, ale dotaz pro odborníky. Je 0,25mm2 postačující na signály ovládání PP (k páčce)?
Červen 23, 200619 r Originál sa používajú na signálne účely káble 0,35. Ale myslím, že vedenie od páčky k RJ (t.j. u Fabie je to pre tempomat tuším prístrojový štít) je tak krátke, že aj 0,25 musí bohate postačovať. Ale mal by som obavy o mechanickú pevnosť. Predsa len, tek tvoj káblik musí byť dosť tenučký.
Červen 23, 200619 r No rozdíl mezi ním a origo 0,35 není okem poznat. No, ale teď jsem ještě objevil, že autovodiče dělají v kablu Vrchlabí a maj tam podnikovou prodejnu a navíc tam dělá tetka. Takže ji zaúkoluju, aby zjistila a nakoupila. Akorát, když jsem stáhnul ceník z jejich stránek, tak tam jsou ceny za km , tak uvidíme. Jenom nevím, jestli to vydržím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.