Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny příznivce okřídleného šípu,

minulý rok jsem měnil zadní kotouče na mojí 1.9 TDI PD. Naběhal jsem ne celých deset tisíc a jeden z kotoučů je zvlněný. Dovolím si podotknout, že nejsem řidič stylu plyn-brzda. Nové kotouče byly originál Škoda vyrobeno Bosnia-Herzegovina. V současné době vedu e-mailovou válku proti Škodě v zastoupení nějaký Brojer. Zatím to tak vypadá, že my všichni, kteří si dokážeme něco udělat na vozidle sami, jsme pleps a i když cpeme originál materiál Škoda do svých vozidel, vždy je namontujene špatně. Jedině a pouze autorizované servisy, vše dělají dle těch jediných a pravých montážních postupů. Je docela možné, tedy pokud to bude pro sdělovací prostředky, toto téma bude zajímavé brzy mne uvidíte. Tak a jak jste na tom Vy?

Radek.

Vloženo

faktom zostava, ze ak by si bol vyrobca ty a prevadzkoval by si siet svojich servisov, postupoval by si podobne. Predsa len je v kazdom navode kolko Nm sa ma zatiahnut ktory srob, aky pripravok a kolko pouzit. ako moze vyrobca vediet co si neurobil dobre a preco sa ti kotuc zvlnil? rovnako ti moze a nemusi verit ze nedrzis nohu na brzde aj ked pridavas plyn....

skus sa na to pozriat aj z ich strany a musis uznat ze ak by si bol na ich miesta tak by si nebol normalny ak by si sponzorval chyby vselijakych pseudomechanikov.

a ak sa toho media chytia tak snad len v auguste ked bude hlucho...

Vloženo

Zbytečně bojovat.Prvně by jsi musel dokázat že je na vině kotouč a né něco na tvém autě.Mohl jsi mít přidřený pístek,vymlácený čep na plovoucím třmenu,přirezlý lanovod apod.

Bohužel je to jak píšu a toto se netýká jen Škody auto as.ale i jiných prodejen(samo že jsou vyjímky),ale povětšinou prvně hledají vinu jinde aby se vyhli reklamaci a to né jen u kotoučů,ale u všech dílů

Vloženo

mna skor zaujima znacka ( vyrobca ) a nie logo skoda, ked bude skoda davat polske nahradne diely tak to budu ludia asi tiez kupovat ako nieco super. jednoducho su vyrobcovia nahradnych dielov, ktori su osvedceny a treba kupovat ich vyrobky.

Vloženo

Přátelé okřídleného šípu,

děkuji za Vaše odpovědi, ikdyž jsem čekal trochu jiné ohlasy,ale tak to má být. Máte pravdu, asi nějakou Škodagate tady nespustím. A taky bych nechtěl mít nálepku - to je ten co zničil Škodu, nemyslím tím tu vlastní. Loučím se pozdravem, vždy s úsměvem. Radek.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...