Přejít na obsah

Nekvalitní náhradní díly-zkoušel někdo bojovat proti Škodě?


Radomír

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny příznivce okřídleného šípu,

minulý rok jsem měnil zadní kotouče na mojí 1.9 TDI PD. Naběhal jsem ne celých deset tisíc a jeden z kotoučů je zvlněný. Dovolím si podotknout, že nejsem řidič stylu plyn-brzda. Nové kotouče byly originál Škoda vyrobeno Bosnia-Herzegovina. V současné době vedu e-mailovou válku proti Škodě v zastoupení nějaký Brojer. Zatím to tak vypadá, že my všichni, kteří si dokážeme něco udělat na vozidle sami, jsme pleps a i když cpeme originál materiál Škoda do svých vozidel, vždy je namontujene špatně. Jedině a pouze autorizované servisy, vše dělají dle těch jediných a pravých montážních postupů. Je docela možné, tedy pokud to bude pro sdělovací prostředky, toto téma bude zajímavé brzy mne uvidíte. Tak a jak jste na tom Vy?

Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

faktom zostava, ze ak by si bol vyrobca ty a prevadzkoval by si siet svojich servisov, postupoval by si podobne. Predsa len je v kazdom navode kolko Nm sa ma zatiahnut ktory srob, aky pripravok a kolko pouzit. ako moze vyrobca vediet co si neurobil dobre a preco sa ti kotuc zvlnil? rovnako ti moze a nemusi verit ze nedrzis nohu na brzde aj ked pridavas plyn....

skus sa na to pozriat aj z ich strany a musis uznat ze ak by si bol na ich miesta tak by si nebol normalny ak by si sponzorval chyby vselijakych pseudomechanikov.

a ak sa toho media chytia tak snad len v auguste ked bude hlucho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zbytečně bojovat.Prvně by jsi musel dokázat že je na vině kotouč a né něco na tvém autě.Mohl jsi mít přidřený pístek,vymlácený čep na plovoucím třmenu,přirezlý lanovod apod.

Bohužel je to jak píšu a toto se netýká jen Škody auto as.ale i jiných prodejen(samo že jsou vyjímky),ale povětšinou prvně hledají vinu jinde aby se vyhli reklamaci a to né jen u kotoučů,ale u všech dílů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

děkuji za Vaše odpovědi, ikdyž jsem čekal trochu jiné ohlasy,ale tak to má být. Máte pravdu, asi nějakou Škodagate tady nespustím. A taky bych nechtěl mít nálepku - to je ten co zničil Škodu, nemyslím tím tu vlastní. Loučím se pozdravem, vždy s úsměvem. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...