tomina Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Poznat to je i u diesla. Zkus pri neutralu prudce a kratce zmacknout plynovy pedal. Nejdriv se zmacklou spojkou a pak bez spojky a uvidis jak se motor bude chovat. Se zmacklou spojkou ti otacky vyleti mnohem vic - motor jde mnohem lepe za plyn. pedalem. Pri nevymackly spojce se otacky zvednou jen trochu a jdou nahoru pomalu. V pripade ze nefunguje spojkovej spinac, je slozitejsi se s autem rozjed, ma delsi odezvu na plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) tomina tak jsem to zkoušel....přidat plyn bez spojky a se spojkou...chová se to stejně.... dokonce jsem spojkový spínač odpojil...taky nic, ani při řazení....jen nešel tempomat....tak nevím... 1,9 TDI, 81 kW, r.v. 2003 facelift Editováno: 31. Květen 2009, autor: 666dia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) 666dia: Aha, tak to jsem si nevšimnul, že se mluví výhradně o nafťácích... Editováno: 31. Květen 2009, autor: wog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tyjo, co se tady clovek nedozvi o spinacich... plno zajimavych informaci hosi... skoda, ze spojka nema taky nejaky spinac... nebo snad jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Si robis prdel,ne? SI sa s nim sral 2 hodiny a uz si na to zabudol.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tominatak jsem to zkoušel....přidat plyn bez spojky a se spojkou...chová se to stejně.... dokonce jsem spojkový spínač odpojil...taky nic, ani při řazení....jen nešel tempomat....tak nevím... 1,9 TDI, 81 kW, r.v. 2003 facelift Tak nevim, ja mam facelift r.v.2001 a je u me hodne znat jesi "tůruju" motor se zmacklou spojkou nebo bez zmackly. Se zmacklou spojkou na plyn reaguje podstatne rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tyjo, co se tady clovek nedozvi o spinacich... plno zajimavych informaci hosi... skoda, ze spojka nema taky nejaky spinac... nebo snad jo? kua ja myslel plyn, na ten spojkovy nezapomenu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastik Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 cau, chtel jsem se zeptat, mel sem mensi vylet, a kdyz jsem dojel na misto, zaparkoval, vypnul svetla, motor, ... vsiml jsem si, ze mi sviti brzdovy svetla, zkusil jsem znovu nastartovat, parkrat seslapnout brzdovy pedal, ale nepomohlo, taky jsem si vsiml, ze mi problikava ikonka civky na palubce. problem jsem kratkodobe vyresil tak, ze jsem si zjistil, ktera pojistka je od brzdovych svetel a na noc ji vyndal rano, pri zpatecni ceste, jsem pojistku vratil, ikonka civky chvili problikavala, pote jsem si vsiml, ze blikat prestala, podivam se a dokonce uz ani brzdovy svetla nesvitily, cim by to mohlo byt? mohlo by se jednat o nejakou zavaznejsi poruchu? diky za odpovedi! (1.9TDi, r.v. 01) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 To bude taky brzdovým spinačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jj, vymenit spinac brzdovych svetiel, mne sa tiez "lepil" a potom zasa pre zmenu nespinal. Novy stoji par korun, tak to radsej vymen, aby Ti niekto nenapalil zozadu do auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flegr16 Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 uz nekolikrat se mi sami od sebe zapnuly brzdova svetla. Auto zaparkovene a zamcene a uz nekolikrat nse to stalo. Samozrejme kdyz si toho vecer nevsimnu rano baterka KO. Auto je Octavia 2.0 2001. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Vyměnit snímač pod pedálem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Presne... odchádza to bežne. Ja som kupoval pred mesiacom za 3,30 Eura.... Výmenu zvládne aj laik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 (editace) Tu mas foto navod na vymenu brzdoveho spinaca: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Brzdovy-spinac.htm Editováno: 30. Srpen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.