Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Poznat to je i u diesla. Zkus pri neutralu prudce a kratce zmacknout plynovy pedal. Nejdriv se zmacklou spojkou a pak bez spojky a uvidis jak se motor bude chovat. Se zmacklou spojkou ti otacky vyleti mnohem vic - motor jde mnohem lepe za plyn. pedalem. Pri nevymackly spojce se otacky zvednou jen trochu a jdou nahoru pomalu. V pripade ze nefunguje spojkovej spinac, je slozitejsi se s autem rozjed, ma delsi odezvu na plyn.

tomina

tak jsem to zkoušel....přidat plyn bez spojky a se spojkou...chová se to stejně....

dokonce jsem spojkový spínač odpojil...taky nic, ani při řazení....jen nešel tempomat....tak nevím...

1,9 TDI, 81 kW, r.v. 2003 facelift

Upraveno od 666dia

666dia: Aha, tak to jsem si nevšimnul, že se mluví výhradně o nafťácích...

Upraveno od wog

• Autor

tyjo, co se tady clovek nedozvi o spinacich... :) plno zajimavych informaci hosi... skoda, ze spojka nema taky nejaky spinac... nebo snad jo? :)

Si robis prdel,ne?

SI sa s nim sral 2 hodiny a uz si na to zabudol.? lol

tomina

tak jsem to zkoušel....přidat plyn bez spojky a se spojkou...chová se to stejně....

dokonce jsem spojkový spínač odpojil...taky nic, ani při řazení....jen nešel tempomat....tak nevím...

1,9 TDI, 81 kW, r.v. 2003 facelift

Tak nevim, ja mam facelift r.v.2001 a je u me hodne znat jesi "tůruju" motor se zmacklou spojkou nebo bez zmackly. Se zmacklou spojkou na plyn reaguje podstatne rychleji.

• Autor
tyjo, co se tady clovek nedozvi o spinacich... :) plno zajimavych informaci hosi... skoda, ze spojka nema taky nejaky spinac... nebo snad jo? :)

kua ja myslel plyn, na ten spojkovy nezapomenu :)))

• 2 týdny později...

cau, chtel jsem se zeptat, mel sem mensi vylet, a kdyz jsem dojel na misto, zaparkoval, vypnul svetla, motor, ... vsiml jsem si, ze mi sviti brzdovy svetla, zkusil jsem znovu nastartovat, parkrat seslapnout brzdovy pedal, ale nepomohlo, taky jsem si vsiml, ze mi problikava ikonka civky na palubce. problem jsem kratkodobe vyresil tak, ze jsem si zjistil, ktera pojistka je od brzdovych svetel a na noc ji vyndal :) rano, pri zpatecni ceste, jsem pojistku vratil, ikonka civky chvili problikavala, pote jsem si vsiml, ze blikat prestala, podivam se a dokonce uz ani brzdovy svetla nesvitily, cim by to mohlo byt? mohlo by se jednat o nejakou zavaznejsi poruchu?

diky za odpovedi!

(1.9TDi, r.v. 01)

To bude taky brzdovým spinačem.

jj, vymenit spinac brzdovych svetiel, mne sa tiez "lepil" a potom zasa pre zmenu nespinal. Novy stoji par korun, tak to radsej vymen, aby Ti niekto nenapalil zozadu do auta..

• 2 měsíce později...

uz nekolikrat se mi sami od sebe zapnuly brzdova svetla. Auto zaparkovene a zamcene a uz nekolikrat nse to stalo. Samozrejme kdyz si toho vecer nevsimnu rano baterka KO. Auto je Octavia 2.0 2001.

Vyměnit snímač pod pedálem ?

Presne... odchádza to bežne. Ja som kupoval pred mesiacom za 3,30 Eura.... Výmenu zvládne aj laik.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.