lulda Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Chlapáci, nevíte kde bych našel na octávce štelování ruční brzdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=188 obr.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No, já myslel kde to mám hledat.Jestli pod autem nebo uvnitř pod kůží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_pepé Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Pod zadním popelníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaNet Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 mám velkej problém,nebrzdí mi ručka na octě 6/99 81kw,teda jen trochu jen uplně nahoře jinak jde volně jako ba tam ani zuby nebyly.co s tím ,seřídit to přímo na válečku? měl by bej se samostavem ne? nebo na lanech.jinal jak se dostat pod ten popelník vzadu vložku popelníku jsem vyndal a tam žádný šroubky nejsou.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 mám velkej problém,nebrzdí mi ručka na octě 6/99 81kw,teda jen trochu jen uplně nahoře jinak jde volně jako ba tam ani zuby nebyly.co s tím ,seřídit to přímo na válečku? měl by bej se samostavem ne? nebo na lanech.jinal jak se dostat pod ten popelník vzadu vložku popelníku jsem vyndal a tam žádný šroubky nejsou.Dík. skus to dotahnout pod popelnikem a jestli to nepomuze tak mas nejspis lanovody v haji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysell Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 To nepomoze, mam rovnaky problem menil som vzdadu bubny za kotuce. Lanka su OK zadne srmene som mal rozobrate su vycistene, nove tesnenia, vsetko chodi lahko, mechanizmus rucnej brdy fungoval dobre. Proste zatiahnem rucnu ide pomerne makko a brzdi hodne slabo. Som z toho zufaly chodim takto u zrok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Slysel jsem, ze rucni brzda u novejsich automobilu v zadnem pripade nezamrzne pri teplotach pod nulou. Me samotnemu se to zda nesmysl, jak to vidite vy, spise vi to nekdo najisto? Ja sam mam vzadu jeste bubny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Poslednu zimu som zatahoval rucnu brzdu aj v tych extremnych mrazoch co boli a ani raz som nemal problem, ze by zamrzla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Myslim ze zalezi na tom v jakem stavu mas lanka rucky.Myslim ze to je asi nejcastejsi pricina zamrznuti rucky...mozna se i pletu a nekdo mne opravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Poslednu zimu som zatahoval rucnu brzdu aj v tych extremnych mrazoch co boli a ani raz som nemal problem, ze by zamrzla. A asi mas taky bubny, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Dle mého názoru zamrzne voda která se dostane do bovdenu přes gumovou prachovku na konci lanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 A asi mas taky bubny, ze? jj, bubny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Slysel jsem, ze rucni brzda u novejsich automobilu v zadnem pripade nezamrzne pri teplotach pod nulou. Me samotnemu se to zda nesmysl, jak to vidite vy, spise vi to nekdo najisto? Ja sam mam vzadu jeste bubny... Je v tom vice faktoru.Prvne jestli je sucho a mrzne a nebo jestli jedes za mokra a potom zamrzne.Protoze pokud jedes po mokru a potom zamrzne,tak muzou zamrznout lanka v bovdenu a nebo primrznout pakny k bubnum.Uz mam zkusenost zamrznutych brzd tak pokazde i v lete parkuji na jednicku.Jsem tak naucen a mam jistotu,ze se v zime rozjedu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Maros a Neználek mají pravdu.Záleží na stavu lanek.Teď robce nešla ručka na GIV(to samé co Octa) a než seženu nové,tak jsem je provizorně opravil a sice tak,že tam,kde byl bowden napučelý,tak jsem ho rozřízl-vysypala se hromádka rzi,to jsem vystříkal sprejem na uvolňování rzi,nechal působit a potom vystříkat teflon.vazelínou a nakonec omotal izolačkou.Těch míst rezavých a napučených bylo dost.Teď to jde krásně,ale jak jsem psal,je to jen provizorka,na zimu přijdou nové lana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Takze jsem z tohoto vyvodil, ze asi pres zimu nebudu nechavat auto pro pripadny dalkovy start... Co by bylo platne miti nastartovano, rozmrzlo a v aute relativne prijemneji nez venku a nerozjet se! Co s tim lze delat pokud by to zamrzlo a clovek by potreboval co nejrychlejio jet? Nejaky figl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Fígl??Dobré lanka.Možná by pomohlo ty konce u třmenů pod tou gumovou ucpávkou dobře vymazat sil.vazelínou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Fígl??Dobré lanka.Možná by pomohlo ty konce u třmenů pod tou gumovou ucpávkou dobře vymazat sil.vazelínou Myslel jsi jako uz po zamrznuti? Nebo aby to nezamrzlo jako prevenci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 prevence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 prevence No a co delat, kdyz to zamrzne a ja s tim musim jet? Nejak obouchat, nebo zkusit jet se zablokovanym kolem, zda to povoli? Jen se informuji, stejne to asi radeji zatahovat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 to ti nepovím.Moje taky jednou musela jet.Jak dlouho jela než to povolilo nevím,ale pneu na vyhazov-pěkná ploška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 to ti nepovím.Moje taky jednou musela jet.Jak dlouho jela než to povolilo nevím,ale pneu na vyhazov-pěkná ploška No jasne, to by se mi moc nechtelo... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ja bych treba zkusil pod to lehnout a chvili s nema kvedlat at se to uvolni..teda jestli...je fakt ze nikdo tam pod to nebude asi lehat. Jak rika Cosby..pred zimou ontrola,popipade vymena..a mas klid.... auto parkovat s rychlosti se moc nelibi..ale to je kazdeho vec......uz jsem videl jak aut samo djelo kdyz parkovalo na rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Muj nazor v zimě za žádnou cenu nezatahovat ruční brzdu dát tam buď´ZA JEDNA NEBO ZPÁTEČKU ty mají nejtěžší převod tak že vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban2 Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Zdravim všechny, mám dotaz, mám oct. 81kw a dával jsem nové bzdy na předek i na zadek. A myslel jsem si že když zatáhnu ručku tak to bude flekovat ale neeeneee před výměnou i po výměně, je možný že buben brzdí líp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.